نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
یه غلط گرامری توی امضای شما هست که باعث می شه اونا مضایی معنایی نداشته باشه. کلاً So as به همراه to میاد و معناش می شه "برای اینکه" اما در جمله ای که شما آوردی بهتره که به جاش عبارت as long as رو بیاری که فکر می کنم اون مفهومی رو که توی ذهن شما بوده بهتر برسونه.
در مورد حرفای شما هم یه تناقض اساسی هست، اونم اینکه اگه همه چیز نسبیه پس دیگه بحث حق و حقیقت بی معنی می شه، چون وقتی مرز بین حق و ناحق نسبی باشه دیگه عملاً راهی برای اثباتش نمی مونه و اون مرز رو هر کس در ذهنش به شکلی متفاوت از بقیه ترسیم کرده و شما هم باید بپذیری که این چیزی که داری می گی نسبیه و نمی تونه حق باشه. یا به عبارت دیگه اگه از دید شما حقه، از دید بقیه می تونه الزاماً حق نباشه.
چون خود من هم در مورد اون فیلد ضعیف و اینجور چیزا یه پست گذاشته بودم، لازمه که بگم همین چیزی که شما ازش به عنوان اتفاق یاد می کنی توی اون همه سال واسه ی فدرر اتفاق نیافتاد و محکم و استوار به از نیمه ی 2004 تا اوایل 2010 به همه ی سمی فاینال ها رسید و اینجا هم برای بار چندم تونست به نیمه نهایی برسه و همین نواک که توی دوران اوجشه نتونست. تازه اینجا استرالیا بود و جایی که نواک بشترین اسلم هاش رو اونجا برده. باید صبر کرد و شاهد اتفاقات جذابتری در بقیه ی فصل هم بود. 
|
اتفاقا منم همین نظر رو منظورم بود. اول پست هم گفتم که هر کس درک و سلیقه ای از مسائل داره و فکر نمیکنم و اون تناقضی که گفتی من متوجه نشدم. چون منظورم از حقیقت اون چیزیه که برداشت خودم بوده و از دید خودم بوده!
در مورد امضام هم مرسی. ممنونم. من زبانم زیاد خوب نیس! اصلاح میشه حتما