نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
در مورد فیلد حرف زدید ، من یه سوال از شما دارم ، چندتا بازی از اون دوره دیدید ؟،اصلا اون زمانا نظرات کارشناسان تنیس رو دنبال میکردید؟ من مطمئنم مثل خیلی از بچه های این سایت مثل خود من تا 4 ،5 سال پیش تنیس رو از اخبار شبکه 3 دنبال میکردید . الانم با دیدن چندتا هایلایت از سایت یوتیوب با فدرت تمام در مورد یک دوره چندین ساله تنیس خیلی راحت نظر میدید .
.
|
خوبه حداقل شما با احترام صحبت کردید!
اینکه من از کی تنیس میبینم و دنبال میکنم به خودم مربوط میشه. اما مطمئنا از مثل شما 4-5 سال پیش از طریق اخبار دنبال نمیکردم. بنده 9ساله بازی ها رو میبینم و قبل از اون هم از طریق اخبار ورزشی به قول شما دنبال میکردم. به اکثر تنیسورهای اون زمان و بازی ها هم واقفم. بحث چیز دیگه ست! در پست قبلی در مورد عقیده ام در این بحث توضیح دادم و دیگه تکرار نمیکنم.
شما که از سابقه من آشنایی نداری لا اقل به تاریخ عضویتم نگاه مینداختی که متوجه شی حداقل از 2010 تو این سایتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
باز متاسفانه به سختی تونستم جملاتی از شما رو پیدا کنم که قابل پاسخ دادن باشه...ماشاا... به قدری عمق می فرمایید در فرمایشاتتان که نمی شه پاسخی براش پیدا کرد...اما در هر صورت بد ندیدم چند جمله بگم و این بحث مسخره و سطحی «قیلد ضعیف» رو تموم کنم...:
استاد اگه یه کم تفکر بفرمایید متوجه می شید که تمامی این حرف های چیپی(!) که شما ادعا می کنی توسط ما زده شده در واقع باعثش حرف های مسخره ی شما پیرامون فیلد هست...شمایی که 2 تا بازی از فیلدی که داری ادعا می کنی ضعیفه ندیدی و می یایی در موردش این قدر صریح اظهار نظر می کنی باعث می شه که امثال من بیاییم حرف های فانتزی به تمسخر راجع به فیلد الان بزنیم...برو یه کم مطالعه کن راجع به چیزی که در موردش حرف می زنی...اصن کلمه ی «فیلد ضعیف زمان افتخارات راجر» فقط و فقط تو ایران و توسط 4 تا هوادار رافا مثه جنابعالی زده می شه که به زحمت می تونن 5 تا بازیکن اون موقع رو نام ببرن... برو یه کم مطالعه کن ببین کدوم اسطوره ی تنیس و کدوم کارشناس و تنیس نویسی می یاد بگه افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیف گذشته بوده...اصن واقعا خنده داره...من هیچ جا ندیدم این حرف ها رو جز اینجا...در هیچ کجای دنیا هم نمی بینی دو نفر مشتاق تنیس بیان همچین بحثای چیپی در این حد بکنن...یک ایده ی کاملا وطنی و جعلی...از خودم تعجب می کنم گاهی که جواب امثال شما رو در این مورد می دم...
مشخصا دیگه بحثی در این مورد نمی کنم...با این ایده ی خنده دارتون خوش باشید برادر، فقط گاهی وقت ها یه کم مطالعه هم بکن بعد تا این حد عمق کن...فیلد ضعیف؟!!!!...واقعا عجیبا غریبا...چیزی جز خنده نمی شه تحویل داد واقعا به این ایده...به خدا کمتر عمق کنی راه دوری نمی ره...
موفق باشی...
|
در مورد اطلاعاتم از زمان افتخارات راجر و اینکه بازی دیدم یا مجبورم باز بگم به خودم مربوطه و رجوعت بدم به پاسخ بالا!
در مورد اینکه مطالعه دارم یا نه هم به شما ربطی نداره و سعی کن در مورد خودت صحبت کنی و نمیخواد یاد ما بدی . 4تا صفحه سایت خارجی خوندن دلیل نمیشه که بگن خیلی حالیته.
. درک و فهم چیزی که باید در انسان نهادینه شده باشه
بازم میگم کسی نگفته افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیفه. دوستان اگه گفتن به این معنی که سوالی مطرح شده اگه راجر اوجش در این زمان بود یا اوج نوله یا رافا همزمان با راجر بود باز هم اینجحور میشد؟ اینها همه فرضیه و احتمال هست و هیچ چیز مطلق و ثابت نیست! انتظار داری بزرگان تنیس بیان بگن این حرفارو؟

مگه دیوونن بیان بگن؟ این مباحث در حاشیه وجود داره نه در متن قضیه!
یه جور حرف میزنی انگار من بحث فیلد را مطرح کرده ام. برای من همین کافی بود که قبول کردی که حرفاتون در مورد فیلد الان شوخی و چرندیاتی بیش نبوده کافیه! هدف منم همین بود که پست دادم تا هر حرفی اینجا به عنوان حقیقت زده نشه!
در نوع صحبت با من هم سعی کن سخیف صحبت نکنی و الا جور دیگه صحبت میکنم. من همیشه با طرف مقابل حتی اگه هم عقیده نباشه در محیط جمعی با احترام صحبت میکنم. اما اگه پا فراتر بزاره من ابایی از لحن گفتارم ندارم! هر وقت هم پستت رو نقل قول کردم جواب منو بده. یا علی