نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 03:54 PM   #388
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

باز متاسفانه به سختی تونستم جملاتی از شما رو پیدا کنم که قابل پاسخ دادن باشه...ماشاا... به قدری عمق می فرمایید در فرمایشاتتان که نمی شه پاسخی براش پیدا کرد...اما در هر صورت بد ندیدم چند جمله بگم و این بحث مسخره و سطحی «قیلد ضعیف» رو تموم کنم...:

استاد اگه یه کم تفکر بفرمایید متوجه می شید که تمامی این حرف های چیپی(!) که شما ادعا می کنی توسط ما زده شده در واقع باعثش حرف های مسخره ی شما پیرامون فیلد هست...شمایی که 2 تا بازی از فیلدی که داری ادعا می کنی ضعیفه ندیدی و می یایی در موردش این قدر صریح اظهار نظر می کنی باعث می شه که امثال من بیاییم حرف های فانتزی به تمسخر راجع به فیلد الان بزنیم...برو یه کم مطالعه کن راجع به چیزی که در موردش حرف می زنی...اصن کلمه ی «فیلد ضعیف زمان افتخارات راجر» فقط و فقط تو ایران و توسط 4 تا هوادار رافا مثه جنابعالی زده می شه که به زحمت می تونن 5 تا بازیکن اون موقع رو نام ببرن... برو یه کم مطالعه کن ببین کدوم اسطوره ی تنیس و کدوم کارشناس و تنیس نویسی می یاد بگه افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیف گذشته بوده...اصن واقعا خنده داره...من هیچ جا ندیدم این حرف ها رو جز اینجا...در هیچ کجای دنیا هم نمی بینی دو نفر مشتاق تنیس بیان همچین بحثای چیپی در این حد بکنن...یک ایده ی کاملا وطنی و جعلی...از خودم تعجب می کنم گاهی که جواب امثال شما رو در این مورد می دم...

مشخصا دیگه بحثی در این مورد نمی کنم...با این ایده ی خنده دارتون خوش باشید برادر، فقط گاهی وقت ها یه کم مطالعه هم بکن بعد تا این حد عمق کن...فیلد ضعیف؟!!!!...واقعا عجیبا غریبا...چیزی جز خنده نمی شه تحویل داد واقعا به این ایده...به خدا کمتر عمق کنی راه دوری نمی ره...

موفق باشی...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: