نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 01:08 AM   #366
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها

بله کاملا منطقیه وقتی شب گذشته ساعت 3 خوابیدم ، صبحش ساعت 6 بیدار شدم و امشب به احتمال زیاد 3 4 ساعت بیشتر واسه خوابیدن وقت ندارم + اینکه کلی مبحث درسی دارم که باید بخونم .
امضامم واسه 1 بازی خاص نیست . کلا معنیش اینه که راجر برزگترین تمامه تاریخه و من هرگز از این اعتقادم دست نمیکشم . چه ربطی به بازی امروز داره این ؟!!!

خب این فقط نظر شماست نه چیز بیشتر .
اگر هم نظرات من تو ذوقتون میزنه میتونید نخونید ، بنده که برای شخص شما ارسال نکردم . هرکی دوست داره میخونه هر کی هم نخواد نمیخونه . بنده هم 80 درصدای پستای تاپیک رو اصلا نمیخونم .

نیاز به فرمول نداره .
رفتار گذشته نشانگر رفتار آیندست .
شما به هد تو هد مراجعه کن همینطور بازی هایی که در چند ساله گذشته در گرند انجام دادن + اختلاف سنی که دارند .
اون 10 درصدی که گذاشتم واسه مصدومیت احتمالی نادال یا مثلا ان فایر شدن بیش از حد راجــر هست .

جرات ؟ مگه میخوای ادم بکشی ؟!!!
شما جرات نمی کنی چیزی بگی ؟ بسیار خوب . من جرات میکنم .

===========

سوال دیگه ای هم توی ذهنتون هست بفرمایید .
در خدمتم .
دوست ندارم این موضوع رو کش بدم فقط دو تا مورد کوچیک بگم . در مورد اون روش محاسبه درصد که توضیح دادین : نواک ابتدای این تورنمنت با فاصله زیاد فیوریت اول بود ، سه سال بود استرالیا رو بردم بود ، 24 یا 25 بازی پشت سرهم از پارسال برده بود اگه اشتباه نکنم ازسال 2006 تا قبل این تورنمنت 14 ، 15 بار هم واورینکا رو برده بود . همه این معیارایی که شما گفتین به نفع نواک بود ،ولی چیشد؟
من برخلاف شما همه پستهارو میخونم ، بازیو ندیده و 80 درصد نظرات رو هم نخونده ، نظر نمیدم .
در مورد این کارتون که اسمشو جرات گذاشتید بدلیل جلوگیری از به حاشیه رفتن تایپیک نظر نمیدم وگرنه اسم این کار جرات نیست یه چیز دیگس...
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: