01-23-2014, 01:08 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura
بله کاملا منطقیه وقتی شب گذشته ساعت 3 خوابیدم ، صبحش ساعت 6 بیدار شدم و امشب به احتمال زیاد 3 4 ساعت بیشتر واسه خوابیدن وقت ندارم + اینکه کلی مبحث درسی دارم که باید بخونم .
امضامم واسه 1 بازی خاص نیست . کلا معنیش اینه که راجر برزگترین تمامه تاریخه و من هرگز از این اعتقادم دست نمیکشم . چه ربطی به بازی امروز داره این ؟!!!
خب این فقط نظر شماست نه چیز بیشتر .
اگر هم نظرات من تو ذوقتون میزنه میتونید نخونید ، بنده که برای شخص شما ارسال نکردم . هرکی دوست داره میخونه هر کی هم نخواد نمیخونه . بنده هم 80 درصدای پستای تاپیک رو اصلا نمیخونم .
نیاز به فرمول نداره .
رفتار گذشته نشانگر رفتار آیندست .
شما به هد تو هد مراجعه کن همینطور بازی هایی که در چند ساله گذشته در گرند انجام دادن + اختلاف سنی که دارند .
اون 10 درصدی که گذاشتم واسه مصدومیت احتمالی نادال یا مثلا ان فایر شدن بیش از حد راجــر هست .
جرات ؟ مگه میخوای ادم بکشی ؟!!!
شما جرات نمی کنی چیزی بگی ؟ بسیار خوب . من جرات میکنم .
===========
سوال دیگه ای هم توی ذهنتون هست بفرمایید .
در خدمتم .
|
دوست ندارم این موضوع رو کش بدم فقط دو تا مورد کوچیک بگم . در مورد اون روش محاسبه درصد که توضیح دادین : نواک ابتدای این تورنمنت با فاصله زیاد فیوریت اول بود ، سه سال بود استرالیا رو بردم بود ، 24 یا 25 بازی پشت سرهم از پارسال برده بود اگه اشتباه نکنم ازسال 2006 تا قبل این تورنمنت 14 ، 15 بار هم واورینکا رو برده بود . همه این معیارایی که شما گفتین به نفع نواک بود ،ولی چیشد؟
من برخلاف شما همه پستهارو میخونم ، بازیو ندیده و 80 درصد نظرات رو هم نخونده ، نظر نمیدم .
در مورد این کارتون که اسمشو جرات گذاشتید بدلیل جلوگیری از به حاشیه رفتن تایپیک نظر نمیدم وگرنه اسم این کار جرات نیست یه چیز دیگس...
|
|
|