شاید تنها کسی که طرز فکرش مثل من باشه و راجرو بخاطر خودش (نه افتخاراتش) دوست داشته باشه ایشون باشه. فقط به راجریون بگم که زیاد به 17 گرند ننازید. فعلاً داره تهدید میشه. رکوردای دیگه ای هست که از نظر غیرقابل شکست بودن از 17 گرند بزرگ ترن. مثل 237 هفته نامبروانی پیاپی و مجموعاً 302 هفته نامبروانی. رسیدن به 18 فینال گرند از 19 فینال ممکن. 23 سمی فینال پی در پی و 10 فینال پی در پی در گرند. 65 برد متوالی در چمن. 5بار قهرمانی پیاپی در 2 گرند. بردن حداقل 58 بازی در هر گرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan.
هممون باید بدونیم اگه کسی رو دوست داریم ،چرا دوست داریم: به خاطر افتخاراتشه یا نه شیوه بازیش و خیلی چیزای دیگه ای که ثابت هست رو میپسندیم...
و اینجوری میشه که وقتی از بین چند بازیکن هم نسل یکی رو انتخاب میکنی دیگه برات فرق نمیکنه که مثلا آیا دیگری میتونه رکورد گرند اسلم های اون رو بزنه یانه و خیلی چیزای دیگه...
خودم شخصا اگه روزی برسه که تعداد گرند های نادال (چیزی که بحث این چند سال دنیای تنیس)بیشتر از فدرر بشه مسلما اون رو تحسین میکنم همینطور که الآن هم احترام زیادی واسش قائلم ولی فرد محبوب تنیس در نزد من نوعی کس دیگه ایست چون معیار افتخارات نیست....البته این کاملا طبیعیه که همه دوست دارن فرد محبوبشون بزرگترین باشه...
|
ویرایش توسط Mahrooz RF : 01-23-2014 در ساعت 01:21 AM
|