نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 12:34 AM   #363
Mehdiii
Senior Member
 
آواتار Mehdiii
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
محل سکونت: tehran
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
دوستان یه جور صحبت از فیلد میکنن که گویی ملاک ارزیابی فیلد همین تورنمنت می باشد. خواهش دارم کمی نگاهتان را عمیق تر کنید.
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه مگر نواک آدم زمینی نیست که همه رو باید برسه فینال؟ دلیل نمیشه که چون اندی تازه عمل کرده و به راجر باخته پس فیلد ضعیفه!

اگه فیلد ضعیف بود که دو سال در حسرت حضور در فینال گرنداسلم نمیبودید!
اینکه راجر الان رو فرم هست شکی نیست. اما دلیل نمیشه که دوستان نگاهشون رو سطحی کنن!
درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست. اما راجر تو سطح خوبیه.
امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا !
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست(زمین و زمان داره دست به دست هم میده) نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!

موفق باشید
در مورد فیلد حرف زدید ، من یه سوال از شما دارم ، چندتا بازی از اون دوره دیدید ؟،اصلا اون زمانا نظرات کارشناسان تنیس رو دنبال میکردید؟ من مطمئنم مثل خیلی از بچه های این سایت مثل خود من تا 4 ،5 سال پیش تنیس رو از اخبار شبکه 3 دنبال میکردید . الانم با دیدن چندتا هایلایت از سایت یوتیوب با فدرت تمام در مورد یک دوره چندین ساله تنیس خیلی راحت نظر میدید .
چرا میخواهید پیروزی های فدرر تو این تورنمنتو لوث کنید . خودتون میگید کمی نگاهتان را عمیقتر کنید ولی با این حال تنها نظری که در مورد بازیهای فدرر میدید اینه که حریفاش آماده نبودند . واقعا الان این نگاه شما عمیقه؟
شاید سونگا و ماری روز خوبی نداشتند و نماینده خوبی برای نشان دادن قدرت فیلد حاضر نبودند ، ولی فدرر این اواخر ، روز خوب که هیچ سال خوبی نداشت وگرنه به فینال گرند اسلم نرسیدنش ربطی به فیلد حاضر نداره.
خیلی خوب گفتین که ممکنه فدرر بصورت معجزه آسایی قهرمان بشه ولی فکر نمیکنین این معجزه خود فدرره نه زمین و زمان؟
توصیه میکنم به این جمله ای که خودتون نوشتین عمل کنید "نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!"

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: