نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2014, 10:42 PM   #350
Mahmoud RF
Member

آواتار Mahmoud RF

پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
1- عاشق موقع هایی هستم که «نابغه» در سیاه ترین لحظات، زیبا ترین چهره ی خودش رو نشون می ده...جالبه که بد خواهان درس هم نمی گیرن...این همه معجزه، اما بازم تو لحظات سیاهش بدخواهان عبرت نمی گیرن و هزاران هزار حرف جعلی به زبون می یارن... این هم یه درس دیگه، عبرت بگیرید، باشد که رستگار شوید...

2-عاشق این فیلد فوق العاده ی الانم...که یه پیرمرد داغون از یک فیلد چپرچلاق می تونه با سخت ترین قرعه ی ممکن درس تنیس به 2 تا از بهترین بازیکنای این فیلد فوق العاده بده!!! و باز بیشتر عاشق این « فیلد فوق العاده ی الانم» که بهترین بازیکن چند سال اخیرش از یک چهارم فراتر نمی یاد و یکی از با استعداد ترین بازیکناش هم به 8 تا نمی رسه...ای بابا...

3-در 3 تا کلمه ی کلیدی می تونیم موفقیت های اخیر راجر رو جست و جو کنیم...تمرکز،آرامش و لذت...مادامی که راجر از بازیش درون کورت لذت ببره، بهترین نمایشش رو هم نشون می ده...تمرکز و آرامش در تک تک رفتارها و حرکات راجر در کورت نهفته است... این تمرکز و آرامش هست که می تونه باعث بسیاری تغییرات فنی بشه..می تونه ارور ها رو کم کنه، می تونه ثبات رو بیشتر کنه، می تونه دقت رو افزایش بده...

4-شاید خیلی ها ناراحت باشن که راجر بازی رو که مفت و مسلم 3 سته می تونست تموم کنه طولانی تر کرد. این دسته ناراحتن چون اعتقاد دارن ممکنه راجر برای بازی با نادال خسته تر بشه..اما من اگه این بازی 5 سته هم می شد ناراحت نمی شدم...مادامی که راجر این سبکی رفتار کنه درون کورت، از لحاظ بدنی مشکلی نخواهد داشت...اگر شما از لحاظ ذهنی متمرکز باشید و درون خودتون آرام باشید، از لحاظ بدنی هم کمتر خسته می شید..راجر هیچ گونه حرکت و رفتار اضافه ای در این تورنومنت از خودش نشون نمی ده و این مساله اون رو کمتر خسته می کنه...این خستگی ذهنیه که خستگی بدنی رو به وجود می یاره...

5- خداحافظی؟!!!... این هفته ای که گذشت رو با دقت نگاه کنیم و کمی جدی تر باشیم...هزار بار گفتم زودتر از ریو 2016 خداحافظی کنه راجر، بد ترین خیانت و به خودش و هواداراش کرده...خوشبختانه خودش هم چنین قصدی نداره...بهتره بعده ریو 2016 بشینیم فکر کنیم که کی باید خداحافظی کرد...

6- گول بازی با نیشیکوری و دیمیتروف رو نباید خورد...رافا مشخصا در ماکزیمم قدرت خودش در برابر فدرر خواهد بود. رافا به هیچ وجه سونگا و ماری هم نیست...گول سونگا و ماری رو هم نباید خورد...

7- من اصن به پارامترهای فنی بازی راجر کاری ندارم، مادامی که راجر مثه دو بازی اخیرش «رفتار» کنه و مثه دو بازی اخریش متمرکز و آرام باشه، پارامتر های فنی خود به خود به مدد خواهند اومد...راجر همین طوری نگه داره خودش رو جلوی رافا شانس خوبی خواهد داشت، اما با کمال احترام در هر صورت فیورت نخواهد بود...

8- برا من مهم تر از پیروزی بر رافا، ادامه ی تماشای جشنواره ی زیبایی های راجر در استرالیای امسال خواهد بود. اگر همین طوری ادامه بده و ببازه هم ناراحت کننده نیست...اصن ناراحت کننده نیست که راجر به رافا ببازه و رکورد «17» قابل دسترس تر بشه، ناراحت کننده این مساله هست که راجر در کورت باشه، اما «زیبا» نباشه...

9- اما داستان زیبایی ها حالا حالاها ادامه خواهد داشت...
منم عاشق این پست گذاشتناتم roger 4ever
Mahmoud RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: