01-22-2014, 07:39 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
1) شما وسط بازی به این مهمی گرفتید خوابیدید به نظرتون این منطقیه یک طرفدار ظاهرا دو آتیشه همچین کاری بکنه ؟ حدس میزنم به احتمال زیاد فکر کردید فدرر بعد اون تایبریک دیگه نمیتونه به بازی برگرده به خاطر همین این کارو کردید . اگه این طور باشه بهتره امضاتونو عوض کنید چون خودتون بهش اعتقاد ندارین.
|
بله کاملا منطقیه وقتی شب گذشته ساعت 3 خوابیدم ، صبحش ساعت 6 بیدار شدم و امشب به احتمال زیاد 3 4 ساعت بیشتر واسه خوابیدن وقت ندارم + اینکه کلی مبحث درسی دارم که باید بخونم .
امضامم واسه 1 بازی خاص نیست . کلا معنیش اینه که راجر برزگترین تمامه تاریخه و من هرگز از این اعتقادم دست نمیکشم . چه ربطی به بازی امروز داره این ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
2) به نظر من شما مهمترین ستی که فدرر تو این تورنمنت بازی کرده رو خواب بودید ولی با این حال دارید در مورد بازی نظر کارشناسی میدید . البته میدونم این فقط یک نظره من خودم هم این کارو میکنم ولی بعضی وقتا این نظرات خیلی تو ذوق میزنه .
|
خب این فقط نظر شماست نه چیز بیشتر .
اگر هم نظرات من تو ذوقتون میزنه میتونید نخونید ، بنده که برای شخص شما ارسال نکردم . هرکی دوست داره میخونه هر کی هم نخواد نمیخونه . بنده هم 80 درصدای پستای تاپیک رو اصلا نمیخونم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
3) میشه بگین این درصدا رو با چه فرمولی حساب کردین . یه مثال براتون بزنم حتی چند سال پیشا تو خود رولند گاروس که شانس نادال خیلی بیشتره قبل هر بازی خیلیها میگفتند نادال 51درصد فدرر49 درصد ،جالبه سال 2011 بعد از اون سمی میگفتند 50 50.البته که اینا همش آماره و روی کاغذ ، و همه چیز در داخل کورت مشخص میشه . شما جزو افرادی بودید که احتمال میدادید فدرر تو راندهای ابتدایی حذف بشه . ضمنا باز هم این درصدایی که گفتین با امضات در تناقضه .
|
نیاز به فرمول نداره .
رفتار گذشته نشانگر رفتار آیندست .
شما به هد تو هد مراجعه کن همینطور بازی هایی که در چند ساله گذشته در گرند انجام دادن + اختلاف سنی که دارند .
اون 10 درصدی که گذاشتم واسه مصدومیت احتمالی نادال یا مثلا ان فایر شدن بیش از حد راجــر هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
4) من خودم خیلی جرات نمیکنم بازی که در این سطح انجام میشه رو تحلیل کنم اگرهم چیزی بگم بیشتر نقل قول از گزارشگران و کارشناسان تنیسه . ولی این تحلیلی که شما اینجا آوردید مصداق مصرع "تو مو بینی و مجنون پیچش مو" هست . (حرفایی از قبیل ارور بکهندش کم شده و سرویسش بهتر شده و ... ). فقط اینو اضافه کنم که ویلاندر حین گزارش بازی حرف جالبی زد تو این تورنمنت استایل بازی فدرر عوض شده و نه فقط سطح بازیش (نقل به مضمون)
|
جرات ؟ مگه میخوای ادم بکشی ؟!!!
شما جرات نمی کنی چیزی بگی ؟ بسیار خوب . من جرات میکنم .
===========
سوال دیگه ای هم توی ذهنتون هست بفرمایید .
در خدمتم .
ویرایش توسط Ahoura : 01-22-2014 در ساعت 07:44 PM
|
|
|