نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2014, 04:26 PM   #327
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
سلام

دوست عزیز دیگه لازم نیست خودتون رو گول بزنید ... اندی امروز در فرم خوبی نبود و اگر هم در مواقعی خوب بازی میکرد به خاطر اشتاباهات فدرر بود مثل سیو 13 بریک پوینت ... فدرر در طول بازی فرصت های خیلی خوبی رو از دست داد که همین به حریفش اجازه ی خودنمایی و گرفتن ست رو داد .... من به نظرم فدرر جلوی سونگا بهتر بود و باید در مقابل نادال بهترین بازی کل تورنمنتش رو انجام بده ...
با قسمت آخر صحبتاتون کاملاً موافقم اما از کنار عملکرد بسیار خوب راجر هم نباید راحت عبور کنیم. یا بهتر بگم، این پیروزی رو نباید به هیچ صورتی لوث کرد !
ببینید، بر می گردیم به شهریور ماه همین امسال جایی که فدرر در اوپن آمریکا 3 بر صفر بازی رو به روبردو واگذار می کنه، چند وقت بعد در شانگهای برابر مونفیس شکست می خوره اما بعد از یک ریکاوری خوب و تغییر مربی امروز میاد و یکی از بخت هاص اصلی قهرمانی رو شکست می ده.
اشتباهات فدرر رو من نادیده نمی گیرم اما به اقتضای سن و شرایط روحی به راجر حق می دم تا در شرایط حساس نتونه ثبات خودش رو «فعلاً» حفظ کنه. فراموش نکنید فدرر از چه شرایط سختی وارد مسابقات شده و تمام این هجمه ها و فشارها رو کنار زدن، من فقط کار یک نفر می دونم اون هم فدرر و لاغیر.
peRFect.81 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: