01-21-2014, 08:59 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
عجب بازی بود امروز واقعا لذت بردم از بازی نوله استن.
واقعا بازی تراژیکی بودش اون از سال پیش و اینم از امسال.سال پیش یادم بعد پایان بازی استن اشکش در اومد و امروز جواب اون اشکو با لبخند خدا تقدیمش کرد انصافا بازی پایاپایی بود هر دونفر شایسته پیروزی بودن اما استن بخوبی از لحظات استفاده کردو پیروز شد تا بعد سالها نواک توی استرالیا طعم شکستو بچشه.
واقعا سخته بازیکنی که سالها قهرمان شده در تورنمنتی شکست بخوره.اخرین شکست نوله توی استرالیا اپن سال 2010 مقابل تسونگا بوده و بعد سلها شکست خورد.
بدون شک هیچ گروهی به اندازه نادالیون از این شکست خوشحال نیستن با این شرایط فکر کنم نادال خیلی روحیش بره بالاتر البته این برد واس راجرو اندی هم خوبه چون هر کدوم از این 3 نفر برن فینال تحت هر شرایطی بعیده این جامو از دست بدن.
اگه استن مشکل بدنی پیدا نکن احتمال بردش مقابل بردیچ خیلی زیاد خصوصا با اون بکهندهای اتشینش.
شخصا دوس دارم فردا راجر بدون اینکه خسته بشه ماریو ببره نادالم ببره بازیشو تا ی فدال استثنایی ببینیم ولی اگه راجر بازیش زیاد طول بکشه دیگه کارش خیلی سخته هرچند من خیلی به این راجر امید دارم و میدونم که فردا هم اندی رو شکست میده.
بازی فردا نادال با گریگورم میتونه نشون بده این فدرر کوچک چند مرد حلاجه.
نادال اگه فردا مثل بازی با نیشیکوری بازی کنه برای برد به چیزی فراتر از شانسو تای بریک نیاز داره ولی احتمالا نادال فردا بیفته رو دورو بهترین بازیشو انجام بده.
اگه هوا اجازه بده تصویر ما هی نپره فردا شاهد دو بازی زیبا خواهیم بود.
به امید برد راجر عزیز.
|
|
|