بازیای امروزم تموم شدش و خوشبختانه راجر همچنان در مسابقات حضور داره.
از فدرر کوچیک شروع میکنم که خوشبختانه قاطعانه حریفشو شکست داد نشون داد میشه روش حساب باز کرد.
ماری که امروز خیلی راحت بازیشو برد ست اولو دوم که حریفش اصلا تو بازی نبود ماری هم خیلی خوب باطلش کرد تا ست سوم که دست کم گرفتن کار دستش دادو ی ستو تقدیدم حریفش کرد و در نهایت براحتی پا به کوارتر گذاشتش.
بازی نادال با نیشیکوری واقعا جذاب بود با اینکه نادال 3.0 برد بازیرو اما اصلا بازی یکطرفه نبود نادال امروز به تمام معنا ضعیف بود و اگه کمی نیشیکوری باتجربه تر بودش در مواقع حساس میتونست خیلی بیشتر از اینا اذییت کنه نادالو.امروز فقط سرو نادال عالی بودش و خیلی کمکش کرد انصافا نیشیکوری شایسته حداقل ی ست بود اما نادال بخوبی از تجربه فراوانش استفاده کرد تا پیروز بازی بشه.
بازی نادال با فدرر کوچیک میتونه مقدمه ای بر بازی سمی باشه اگه راجرم برسه و قطعا اگه دیمیتروف با اعتماد بنفس بازی کن میتونه ی کارایی کنه هرچند بعیده که نادال مثل امروز بازی کنه و احتمالا نادال از بازی بعد بازیای خوبشو اغاز میکنه.
پیش بینی خودم این که با توجه به بازیای رودرویی که باهم 3بار داشتن و هر 3 بار نادال تونسته 2.1 ببره این بازی با برد سخت نادال همراه باشه احتمالا 3.1.چه شود اگه دیمیتروف ببره راجرم ببره تا ی بازی کلاسیک بین دو نسل متفاوت با یک سبک.
راجرم خدارو شکر امروز بهترین بازی 1 سال گذشتشو انجام داد واقعا زیبا بازی کرد کاملا توی بازی مسلط بود و تسونگا رو بدجور عصبی کرده بود کم اشتباه بود قدرت ضرباتشم بالا بود و امیدواری رو دوباره در جمع راجریون زنده کرد هرچند بازی با ماری سختر بازی با نادال سخت تر و بازی با نوله خیلی سخت تر توی این زمین.راجر برای قهرمانی 4 راند بازی داره که اولیو قاطعانه برد دومیشم انتظار دارم 3.1 ببره راجر، بعدش اگه نادال باشه دیگه دیگه...
|