نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2014, 02:40 PM   #7
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

واوووو به این میگن بازی راجر عالی بود امروز هرچند میتونست بهترهم باشه در روزی که نادال ضعیفترین بازیشو بعد شکست به دارسیس به نمایش گزاشت و ماری که همچنان از فوق روکی های تنیس به سختی به پیروزی میرسه راجر گل کاشت آفرین بهت ای شیر پیر واقعا به فینال امیدوارم شدم هرچند اندی همیشه مارموز بوده و رافا که بعید مثل امروز باشه ولی باز م بهت امید دارم با اینکه بردن نواک این روزا کار هرکسی نیست ولی بازم بهت امید دارم اسطوره عزیزم.
نادال امروز اصلا معلوم نبود چشه چه توپ هایی رو ارور میداد من که خیلی وقت بود ندیده بودم انقدر برک بده اونم در روزی که سرو های خوبی زد البته از بازی زیبای نیشی هم نباید گذشت.
ماری مثل بازی های قبل بود هرچند فقط دو ست پایانی بازیرو دیدم ولی بازم خیلی با ماری سال قبل فاصله داره هرچند همیشه غیر قابل پیشبینی هستش.
گرگوری هم واقعا خوب بازی کرد میشه شانس داد بتونه بازی زیبایی رو درمقابل رافا به نمایش بزاره و ست بگیره ولی برد رافا اونم تو این مرحله فکرنکنم کارسختیه (خیلی خیلی سخته) ولی شدنی.

ویرایش توسط Roger Federer#1 : 01-20-2014 در ساعت 02:46 PM
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: