بی صبرانه منتظر بازیای فردام.
از نادال شروع میکنم که با توجه به امادگی که داره بنظر 3.0 ببره بازی رو،نیشیکوری از 5 بازی که با نادال داشته بیشترین گیمی که تونسته در ی ست از نادال بگیره 4 بوده پس فردا نباید همچین انتظاریم ازش داشت هرچند این نیشیکوری قابل پیش بینی نیستش شاید فردا رکورد گیم خودشو حداقل ارتقا بده این ژاپنی!!!!
ماری هم با شرایطی که داره احتمالا پیروز بشه هرچند بازی حریفشو ندیدم اما بعیده مشکلی پیش بیاره.
بازی دیمیتروف با باتیستا خیلی دوس داشتم ببینم که نشون نمیده بازی چشم نوازی خواهد بود هر دوشون خوب کار کردن هرچند با توجه به علاقه ای که به دیمیتروف دارم امیدوارم بازی رو ببره.
و گل سرسبد باز یهای فردا راجر تسونگا خواهد بود.بدون شک راجر فردا بازی سختی با تسونگا داره و یجورایی باید هنر بازی خودشو در سال 2014 نشون بده.بنظر خودم اگه راجر یتونه تحت هر شرایطی تا سمی خودشو برسونه نتیجه خوبی گرفته با این قرعه ای که داشته.راجر باید تسونگا و ماری ببره بعد به نادال باختم باختش فدای سرش همینکه تا سمی بره نتیجه قابل قبولی.
اگه مثل سال پیش با تسونگا بازی کنه بازی احتمالا 5 سته بشه که در اون صورت بازی بعدشو که احتمالا با اندی میبازه.پس اگه راجر میخواد تا سمی برسه باید فردا نهایتا 4 سته تموم کنه با حداقل زمان.راجر نشون داده هروقت بازیش طولانی بشه بازی بعدشو خوب نبوده.
من هرگز دعا نمیکنم تسونگا فردا اماده نباشه تا راجر ببره امیدوارم راجر فقط راجر باشه در این صورت تسونگا دو برابر قبلشم خوب باشه میبازه.
برخلاف دوستان بنظرم راجر این بازیو در 3 الی 4 ست میبره من مثل همیشه به راجر امیدوارم خصوصا از نوع 2014.
به امید بازی زیبا و پیروزی قاطع اسطوره...
|