نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
دوست عزیز راجر برای اینکه بتونه سونگا رو در بازی فردا ببره به هیچی نیاز نداره فقط به تایبرک در ست 5 نیاز داره که متاسفانه اینجا یو اس اپن نیست و ست 5 تایبرک نداره.
|
با سلام به شما دوست عزیز :
سروش جان اول باید بگم که طرفدارای راجر و رافا دیکتاتور نیستن که اگه اینجوری بود حتما از طرف همین طرفدارای راجر و رافا ( هیئت نظارت یعنی آقا پویا و آقا محمود ) با شما برخورد میشد و بهتون تذکر داده میشد .
بزگوار درسته اینجا تاپیک بحث و تبادل نظره ولی اگه به هر پستی جواب ندین و اینقدر به راجر گیر ندین و با تمسخر صحبت نکنین اتفاق خاصی نمیفته و آسمون به زمین نمیرسه . اگه به یاد داشته باشین وقتی سال گذشته بعد اتفاقاتی که براتون افتاد و مورد بی مهری بعضی از دوستان قرار گرفتین که منصفانه هم نبود و تصمیم گرفتین که دیگه سایت نیاین همین هوادارای به زعم شما دیکتاتور بودن که سعی کردن از شما دلجویی کرده و شما رو متقاعد به برگشتن به سایت نمایند . خود شما هم قطعا تصدیق می کنید که مدت زیادیه که هیچ کدوم از دوستای عزیز کوچکتریت بی احترامی نه به شما و نه نواک نداشته اند پس امیدوارم شما هم متقابلا به هوادارای راجر ورافا نسبت ناروا نداده و بازی راجر رو به تمسخر نگیرید .
نازنین این رو هم بگم که تایبریک هم جزیی از قوانین و شرایط بازیه و کم نبوده مواردی که بازیکن مورد علاقه شما با همین تایبریک تونسته رقباشو شکست بده ضمن اینکه شما خیالتون راحت باشه راجر برای بردن جو خیلی به تایبریک نیازی نداره و مثل پارسال که ست پنجم رو 3-6 برد امسال هم با قدرت این کار رو انجام خواهد داد .
در پایان ازتون خواهش میکنم در صورت باخت راجر مقابل جو دوباره جوری رفتار نکنید که مثل سال قبل باعث دلخوری دوستای راجری بشه و رو اعصابشون فوتبال بازی نکنید و یادتون بیاد که بعد از باخت نواک به رافا تو رولند گاروس سال قبل ما راجریها چطور با شما رفتار کردیم و سعی کردیم با شما همدردی کنیم یا همین یو اس اوپن 2013 .
از اینکه حرفام طولانی شد از شما و بقیه دوستای نازنینم عذر خواهی میکنم ، احساس کردم ضرورت داره تا این موارد رو به شما یاد آوری کنم . با تشکر
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام