01-19-2014, 02:46 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
در رابطه با مثالی که پیرامون بازی با سم استوسر هم زدید توجه بفرمایید که سرنا به هیچ وجه برد این سرکار خانم را بی ارزش نکردند. بعد از پایان بازی اگر به خاطر داشته باشید سرنا کنار صندلی استوسر نشست و بیش از 5 دقیقه با لحنی خندان و چهره ای باز به خوش و بش با استوسر پرداخت. طبیعتا اگر فردی بخواد برد کسی رو بی ارزش کنه چنین رفتاری رو بعد از بازی انجام نمی ده...
سرنا در اون فینال سر یک پوینت ویژه با داور مشکل داشت، همون پوینتی که سرنا روی وینر خودش مادامی که توپ در زمین استوسر قرار داشت فریاد زد و داور هم به علت آنچه قرار داشتن توپ در زمین استوسر نامید؛ پوینت رو به نفع استوسر برگردوند. که اگر به من هم باشه با این حرکت مشکل خواهم داشت. اون پوینت، امتیاز حساسی هم بود و ممکن بود اگر داور سخت گیری نمی کرد سرنا به بازی برگرده...مشکل سرنا این بود و هیچ وقت هم برد استوسر رو بی ارزش نکرد...البته ناگفته نماند من به هیچ وجه «رفتارهای» سرنا رو خیلی نمی پسندم اما این طور هم نیست که دیگه تا این حد بخوایم زیر سوالش ببریم...
در پایان امیدوارم با حذق شدن سرنا راه برای قهرمانی ماریا هموار بشه، هر چند باز هم کار سخته، اما با آرزوی قهرمانی ماریا...
|
بله مرسی از شما . من الان دقیق یادم اومد درسته همین پوینتی که شما می فرمایید بود .
اول اینو بگم بعد از بازی گرم گرفتن با حریف دیگه مهم نیست . بعد بازی همه چی تموم شده گرم نگیری و صحبت نکنی هم نتیجه تغییری نمیکنه . مهم در طول بازی هست که باید برخورد درستی داشته باشی . در مورد بی ارزش کردن برد منظورم به این بازی خاص نبود . کلا عادتشه وقتی میبینه بازی گره خورده ی سری حرکات انجام میده که واقعا در شان بازیکنی در این سطح نیست . ویلیامز یکی از بهترین های تاریخه تنیسه و همه روش حساب میکنن. خیره سرش با این همه قهرمانی آبروی ورزش تنیسه . مثلا توی همین استانبول پارسال وسط یکی از بازیا شروع کرد به گریه کردن !!! آخه ینی چی بازیکن در این سطح وسط بازی گریه کنه ؟ جالبه مشکله خاصی هم نداشت و آخرش هم بازی رو برد . فقط ریتم حریفو بهم زد با این کارش و این اصلا حرکت قشنگی نیست . کلا زیاد پیش اومده که وقتی میبینه کارش گره خورده دست به حرکات عجیب غریب میزنه تا ریتم حریفو بهم بریزه و بتونه به بازی برگرده .
در بازی با استوسور هم دقیقا یادمه میخواست ملتو تحریک کنه . فکر کنم بعد از پایان ست اول بود که وقتی پوینت میگرفت میرفت جلوی تماشاچیا و یه سری حرکات عجیب غریب انجام میداد ( مثل حرکت نوواک در یو اس 2011 در مقابل راجــر ) .
در مورد تصمیم داور در اون صحنه عرض کنم که این واقعا خطا بود و باید پوینت به استوسور داده میشد . قبل از پایان پوینت و زمانی که توپ در زمینه حریفه فریاد بکشی خطاست در بازی تنیس . داور کار بدی کرد تصمیم درست رو گرفت ؟!! در ضمن گیریم که داور اشتباه کرده بازم ویلیامز با این سابقه درخشان نباید بره وایسه جلوش اداشو در بیاره !!!! قهرمانی گفتن چیزی گفتن .
به هر حال ویلیامز باخت و ما هیتر ها خیلی خوشحالیم مــریا هم قهرمان بشه این خوشحالی x4 میشه . قهرمان هم نشه چیزی از این خوش حالی کم نمیشه . مهم اینه دست ویلیامز امسالم از استرالیا کوتاه شد  
|
|
|