01-18-2014, 11:11 AM
|
|
Novak's Fan
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjrs
من برعکس شما به اینکه قرعه کشی ها دست کاری میشه اعتقادی ندارم، برای همه بازیکنان بزرگ این اتفاق افتاده که راهشون تا فینال یک گرنداسلم ساده باشه، من 3 نمونه ار قرعه نادال رو واستون میذارم که توی یکی از فروم های خارجی دیدم، برای راجر و نواک هم مطمئنا میشه چند نمونه پیدا کرد که راهشون تا فینال نسبت به بازیکنان بزگ دوره ی خودشون ساده بوده
Australian Open 2009- Rochus, Karanui, Haas, Gonzalez, Simon, Verdasco
Us Open 2010- Gabashvili, Istomin, Simon, Lopez, Verdasco, Youzhny
Us Open 2013- Harrison, Dultra Silva, Dodig, Kohlschreiber, Robredo, Gasquet
در ضمن توی این حال و روز دنیای تنیس مردان که بهش به اشتباه گلدن ارا گفته میشه! شما که طرفدار راجر هستی نباید ناراحت باشی از قرعه نواک، تنها کسی که قدرت و سلاح مقابله با نادال رو داره همین نواکه.
به عنوان کسانی که تو دوران اوجشون در دوران راجر میتونستن جلو نادال وایسن و شانس برد داشته باشن میتونیم ار نلبندیان و داویدنکو نام ببریم. حیف که دیگه زوارشون در رفته! باید دید که چی پیش میاد
|
نه دوست عزیز اشتباه میکنی. اصلا این آمارت اشتباست. قرعه خوب همیشه ماله نواکه. این حرفت رو شاید 5 نفر از 3414 عضو اینجا قبول داشته باشن. به نظرم 5نفر هم زیاده.اینجا طرفدارهای نادال و فدرر 90% دیکتاتورن. تنیس به نظرشون فقط فدرر و ناداله که اون هم نتیجش از قبل معلومه. من پارسال گفتم که دیگه دوران فدال تمام شد همه بهم گیر دادن. حالا ببینم نادال میتونه ماری رو ببره یا نه. من که میدونم فینال امسال هم بین ماری و جوکو.
خلاصه خودتو اذیت نکن دوست عزیز که بری آمار در بیاری چون اینجا 80% دشمن نواک هستند با اینکه میدونن فقط نواکه که میتونه جلوی زیاد شدن گرند اسلمهای رافا رو بگیره و فقط قرعه خوب ماله نواکه. جالبه از سال 2011 که نواک اوج گرفته همه قرعه آسونا از نظر دوستان تو گرند اسلم ماله نواک بوده ولی زیباترین بازیهای تو هر گرند اسلم ماله بازی نواک بوده!!!!!! البته نا گفته نماند تو بعضی گرند اسلم ها بازی های دیگه هم بودن که بهتر بودن. ولی چیزی که من یادمه این بوده.
جدا از شوخی مرسی از نظر منطقی شما دوست عزیز. ولی کو کسی که تو گوشش بره این حرفا.
|
|
|