نمایش پست تنها
قدیمی 11-09-2013, 03:51 PM   #78
Mahdi Naji
Senior Member
 
آواتار Mahdi Naji
 
تاریخ عضویت: May 2012
محل سکونت: Tehran
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
پیش فرض

راستش یکی از بزرگترین اعتقادات من در مورد تنیس اینه که نباید زود در مورد بازی ها نظر بدیم و در موردش قضاوت کنیم در واقع در بازی های معمولی هم من اینکار رو نمی کنم چون خیلی شده که بازی کن های خوب زود ببازن.پس دیگه نظر زود نمی دم که کی میبیره چون بازی راجر و خوان واقعا حساس و جذاب و این ممکنه کمی به استرس و یا بهتره بگیم هیجان تماشاچی اضافه می کنه و در همین حال از ریسک بازیکن ها کم میکنه.
اما در کل این شرایط چند نکته در مورد این بازی یا هر بازی به این حساسی است که باید بگم.
اول اینکه طرفدار هر کسی که هستید با عدالت در مورد بازی ها نظر بدین (البته لطفا)و اگر هم کسی باخت الکی غر غر نکیند مثلا توی بازی راجر با همین خوان در بازل واقعا در ست آخر دلپو پشت سر هم سرو های وحشتناک میزد و اصلا طرز بازیش عوض شده بود پس در نتیجه شکایت در مورد ست سوم اون بازی کار کاملا بی خودی بود.
اما کلا اگر بخوایم در مورد نحوه بایز حرف بزنیم می تونیم به بازی قبلی راجر با گسکی بپردازیم که در ad court ها راجر با سرو های خوب و در همین حال ریترن و چیپ اند شارژ های فوق العاده ای می کرد و در همین حال در عکس این حرکت دلپو در ad court با اندازه ی deuce court خوب سرو نمی زند و این برتری اول راجر بود و در همین حال راجر داره با فورهندش تاپسپین می زنه ولی به ادازه ی کافی با قاطعیت ضربه های بکهند رو نمی زنه و در همین حال خوان توپ هایی رو احتیاج داره که کم اسپین یا بد اسپین می خواد تا فورهند یا inside out/in های فوق العاده مخصوص روی بکهند راجر بزنه تا بتونه پوینت رو بگیره.در کل فاکتور های بسیار زیادی توی این بازی برتری هر بازیکنی رو نشون میده ولی در کل با کند شدن زمین به ضرر فدرر هم هست اما اگر تند تر و سریع تر بود دلپو قطعا می تونست با یک full flat shot یعنی ضربه ای که تقریبا اسپن اون خیلی خیلی خیلی کم باشه به راجر وینر بزنه ولی در همین حال والی های راجر می تونه خیلی به اون کمک کنه.
یکی از چیز هایی که این بازی رو خیلی خیلی حساس و مهم تر از آن غیر قابل پیشبینی می سازه نحوه ی بازی راجر و یا خوانه چون هم راجر و هم خوان یک روز اصلا خوب نیستند و در همون حال یک روز بهترین ها رو هم شکست می دن تمام طرفدار های این دو بازیکن بیشتر نگران خودشونن که آیا راجر همون را جر و یا خوان همون خوان خواهد بود یا نه؟؟؟؟
امیدواریم بهترین بازی رو از جفتشون ببینیم و از دیدن این بازی لذت ببریم
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: