11-09-2013, 11:47 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Najmeh5576
سلام
من هم در حالت عادی یعنی طول روز بازی دیدم هم در ساعات رایگان بعد از یک نیمه شب. ازنظر کیفیت فرقی نمیکنند آخرین بازیی که در ساعات عادی دیدم فینال بین دلپوترو و فدرر بود که یکی ضربه میزد توپ رو هوا میموند بعد از صدای تشویق تماشاچیا متوجه میشد م که امتیاز به نفع فدرر شده. : ))) در نتیجه چون وضعیت این شکلی هست اونایی که در آمریکا برگزار شد و نیمه شب بود را ترجیح دادم ببینم. اونم فقط بخاطر حال و هوای مسابقه.
ضمنا از سایت streamhunter.eu استفاده کردم حالا یکبار هم سایتی که شما معرفی کردید را چک میکنم ان شا لله بازی فدرر و نادال را میبینم ؛) البته اگه ساعات آخر شب باشه. بعید میدونم کیفیتش تغییری بکنه.
شما از چه اینترنتی استفاده میکنید میزان مصرفتون چقدره. برای من وایمکس ایرانسل هست. برای هر بازی هر یکساعت حدود 100 مگ مصرف میکنه البته سرعت 512 .
ممنون
|
تشکر به خاطر پاسختون
اولا که من اگه کوچکترین فریزی تو تصویر ببینم دیگه اون مسابقه رو نمی بینم.چون اصلا اعصابم
کشش قطع و وصل شدن تصویر رو نداره.البته به دلیل سرعت بالا این اتفاق خیلی کم میفته و
بیشتر در بازی های فینال و بازی هایی که افراد بیشتری از مردم اونا رو آنلاین میبینن.
چون مدت زیادی هست که بازی ها رو آنلاین میبینم،تجربه ام ثابت کرده اگر در بازی های فینال
تورنمنت ها به دلیل زیاد بودن مشاهده کنندگان آنلاین،با قطع و وصل تصویر مواجه
میشین،استفاده از لینک هایی با گزارش غیر انگلیسی که مخاطبان کمتری داره،نتیجه مطلوب
تری داره.مخصوصا روسی.بعدشم ایتالیایی و اسپانیایی.
در مورد بازی های چلنجر هم که هیچ وقت مشکل فریز ندارم چون افراد کمتری دنبال می کنند.
هر دو سایت یکی هستند. drakulastream.eu و streamhunter.eu تفاوتی نداره.
اینترنتم ندا گستر صبا (صبا نت) هست و تقریبا دقیقه ای 4 مگابایت مصرف می کنه.بدون حتی
یک ثانیه قطعی.اگه طول بازی ها رو 75 دقیقه در نظر بگیریم، هر بازی 300 مگابایت استفاده
می کنه.
ماهیانه حداقل 30 گیگ مصرف اینترنتمه برای تنیس که نشون میده به طور متوسط روزانه 3-4 بازی کامل میبینم.
|
|
|