موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2013
نمایش پست تنها
10-12-2013, 11:15 AM
#
48
Sorou$h
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza
یک عکس جالب از جوکوویچ نوجوان و گائل مونفیس نوجوان که همدیگر را در آغوش میگیرند . ولی پنداری جوکوویچ در حال بازرسی بدنی از مونفیس است . همینطور که در این عکس دیده میشود در آن سن هم مونفیس 3 سته مثل دیروز مسابقه را واگذار کرده است.
رافائل نادال گفت: رافائل نادال موفق شد استانیسلاس واورینکا تنیسور سویسی را بانتایج 6-1/7- 6شکست دهد . او گفت : ست اول خیلی دشوار بود . فکر میکنم ست مهمی را بازی کردم . او با این تصمیم به کورت آمده بودکه هر توپی را سریع برگرداند و سپس در هر لحظه ایی بدنبال ضربات مهم برود . بنابراین متوقف کردن او خیلی مشکل بود. مورد مثبت این بود که وقتی او خوب بازی میکرد من هم خوب بازی میکردم. من قادر به مقاومت بودم . اگر خوب بازی نمیکردم ست اول را از دست میدادم . بعد از ست اول قادر بودم در همان سطح از بازی خوب بمانم . این 50 امین پیروزی نادال در کوارتر مسترز 1000 امتیازی بود در برابر 11 شکستی که داشته است و همچنین رکورد 11-0 برد و باخت در برابر واورینکا.
عکس رافائل نادال بعد از پیروزی.
نمای جالب توجه از طرفداران تنیس در شانگهای که چگونه جلسه تمرین بازیکنان مورد علاقه خود را تماشا میکنند.
راجر فدرر در فیس بوک : از تمام حمایتهایتان در شانگهای متشکرم. طبق معمول بازی در اینجا برایم جالب بود. چشم به راه این هستم تا سال بعد برگردم و یک تشکر ویژ از هم تیمی دوبل خودم جی ژانگ. ما از اینکه با هم بودیم لحظات مفرحی داشتیم.
عکس ورود راجرفدرر به کورت را نشان میدهد . به عنوان بیطرف و فقط طرفدار تنیس . امیدوارم راجر فدرر مشکلات روحی اش حل شود . برای این مورد او باید 4-5 بازی پی در پی را ببرد . خدمات راجر فدرر به تنیس بسیار زیاد است و بودن او تاحد امکان به نفع تنیس است .
(تمامی مطالب توسط آقای علیپور عزیز ترجمه و تنظیم شده است)
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
.AMIR.
,
danial_ghasemi
,
davidbeckham
,
king of spin
,
Mahmoud RF
,
manoochehr1984