09-10-2013, 01:33 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
اول از همه تبریک جانانه به نادال و طرفداراش ...در اینکه شایسته ترین بازیکن فصل بود و شایسته ترین فرد برای فتح یو اس بود ؛ فکر کنم کمتر کسی کوچک ترین شکی داشته باشه...حال نادال و طرفداراش واقعا خریدنیه ؛ بعد از اون وضعیت ؛ این چنین بازگشتی بی نظیر بود و رویایی...اما نادال این رویا رو به بهترین نحو برای خودش و هوادراش رفم زد...
اما در رابطه با بازی ؛ به نظرم در مجموع این فینال از لحاظ فنی ؛ نسبت به فینال پارسال که حقیقتا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و حتی ایضا نسبت به فینال دو سال پیش خودشون هم به نسب ضعیف تر بود...در رابطه با ست 4 بازی که هیچ نکته ای وجود نداره که بشه گفت...اصن به نظرم ست 4 رو از این فینال باید حذف کرد چون واقعا شان فینال رو پایین می یاره...اما خب در رابطه با اینکه چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد ؛ در واقع در رابطه با اینکه نواک چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد...در مجموع به نظرم نکات زیر تاریک روشن های اصلی این فینال رو تشکیل می ده:
1-ترس نواک...شاید هیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسه که چهره نواک رو در کورت آمیخته با ترس ببینم اما این اتفاق از لحظات ابتدایی این فینال مشخص بود!!!...بخشی از این ترس به عملکرد خیره کننده رافا بر می گشت و بخشیش هم به باخت مونترال...به نظر من رافا 50% بردش در این فینال رو در فینال مونترال برداشت کرده بود...شکستن بت نواک در جایی غیر از خاک برای رافا خیلی خیلی مهم بود که این اتفاق در مونترال افتاد و برداشتش رو در فینال یو اس رافا انجام داد...نوله ترس داشت ؛ خوده نوله ؛ باکسه نوله و حتی طرفدارای نوله...این همون چیزی بود که رافای رها و آزاد بهش احتیاج داشت...ست چهارم تبلور این ترس رو شاهد بودیم و نقطه ی اوجش رو ؛ هر چند که از ابتدا تا پایان ست سوم ؛ حتی در همون ست دوم هم نوله گرفتار ترس بود ؛ اما ست چهارم بزنگاه ماجرا بود ؛ جایی که نوله در ترس غوطه ور شده بود ؛ قبول ترس ؛ چیزی جز قبول شکست نیست...
2-تاکید بیش از اندازه روی بکهند نادال...خسته کرد نوله همه رو با تکرار مکررات روی بکهند نادال...با یک ریتم خاص و تکراری اصرار می ورزید روی بکهند نادال و همین امر تا حدی بازی رو برای نادال قابل پیش بینی کرده بود...در اینکه بکهند نادال قابل مقایسه با فورهندش نیست شکی نیست اما بکهند نادال ؛ بکهند راجر 32 ساله نیست که روبردو گونه بشه 3 ست رو ازش بیرون کشید!!!!...بهترین استراتژی دقیقا بردن بازی به سمت نقطه قوت نادال و از کار انداختن این نقطه بود و مادامی که نوله به همین شکل عمل کرد نتیجه گرفت...
3-تمرکز ؛ جاه طلبی و جنگ طلبی نوله نمرش از 10 نزدیک به 0 بود...دیگه همه نوله رو با همین 3 صفت می شناسن اما تعطیل بودن هر 3 تاش دیشب...جای این 3 صفت رو فقط یک صفت گرفته بود: ترس...
4-خستگی برای من حداقل یک بهانه ی زشته...نوله در هیچ لحظه از بازی به دلیل خستگی پوینت از دست نداد...در ست چهار هم این خستگی نبود که نوله رو زمین زد...بهونه ی خستگی بهونه ی زشتیه ؛ خواهشا حداقل برای نواک از این بهونه ها نیارید که فقط بهش توهین کردید...
حالا باید منتظر موند برای ادامه ی شرایط فصل...سوالای خیلی زیادی برای ادامه ی فصل وجود داره...سوالای اساسی و زیادی...که سر موقع بهش خواهیم رسید...فعلا این لحظات خریدنی ؛ متعلق به نادال و طرفداراش هست ؛ پس لذت ببرید...
|
موافقم بجز همان قسمتی که مشخص است
رافا نمایش خارق العاده ای داشت و نواک هم از نظر فنی و هم از نظر روحی خودشو باخت، اینکه رافا به قدری قدرتمندانه بازی میکنه که نواک پشت سر هم خطا میده پایین بودن سطح بازی نیست!
|
|
|