09-10-2013, 12:09 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
" وی گفت: این موفقیت شگفت انگیز است. هرگز انتظار آن را نداشتم. زندگی همین است و من شانس دارم. من شیفته رقابت هستم و واقعا ورزش را دوست دارم. حرفه ام هم ایجاب میکند که درگیر مسابقاتی مانند مسابقه امروز باشم. از هر لحظه آن لذت میبرم.
نادال افزود: ولی اوضاع همیشه این جوری نیست. چند سال پیش من این شانس را نداشتم. حداکثر تلاش خودم را کردم و با عشق کار کردم تا به اینجا رسیدم. "
تلاش پشتکار امید عشق واژه هایی هستند که در بامداد امروز از سوی نادال برای من بازتعریف شد .
اما صحنه ای که دیشب برای من خاطره ای فراموش ناشدنی در زهنم ثبت کرد و برایم بسی اموزنده و زیبا بود و فک کنم نقطه ی عطف بازی و برگشت رافا بود صحنه ی نقش بر زمین شدن نادال در زمان گرفتن استیل فورهند بود
!!

نکته ی قبل تامل برای من اینجا بود , در ان هنگام که رافا بر زمین افتاد تصور میرفت کمی دراز بکشد و به
اسمان نگاهی بیندازد و با سری افسوس خوران و گردنی کج از روی زمین بلند شود اما در صدم ثانیه ب سان پلنگی تیزپا از زمین به مانند رزمی کاران برخاست و از انجا بود که رافا از 9 گیم بعدی در مقابل جوکویچ 8 گیم را از ان خود کرد و به 13امین گرندش رسید
گوارای وجودت رافا 
|
|
|