09-08-2013, 11:04 AM
|
|
Novak's Fan
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
مصاحبه استانیسلاس واورینکا بعد از باخت به نواک جوکوویچ:
در مورد احساسش بعدازبازی گفت . احساس عجیبی دارم. اما فکر میکنم دوباره با وجود این باخت باید مثبت باشم. این اولین سمی من در گراند اسلم بود. من تورنمنت بسیار خوبی را گذراندم. متاسفانه امروز از لحاظ فیزیکی درکشمکش بودم. من فکر میکنم این مسابقه با مسابقه من در استرالیا با او فرق میکرد. دراسترالیا من مجبور بودم بهترین گیمم را بازی کنم تا با او تا آخر شانه به شانه بمانم امروز هم تا زمانی که درشرایط خوبی بودم همان احساس راداشتم. وقتیکه سالم بودم هنوزمسابقه در کنترلم بود. فکر کنم از او بهتر بازی میکردم. کارهای خیلی بیشتری نسبت به اوانجام میدادم. اما او بخاطر هیچ و پوچ شماره 1.نیست. او تمام مسابقه بامن شانه به شانه ماند و در پایان مرا به عقب راند. من مجبور بودم هر چیزی که در وجودم بود بگذارم تاشانه به شانه با او بمانم ولی اومسابقه رابرد. درباره احساسش از پشتیبانی جمعیت از او گفت: احساس کاملا عالی ایی بود. مطمئنم من از آن لذت بردم. به این دلیل است که شما تنیس بازی میکنید. بازی در مقابل چنین جمعیتی در بزرگترین استادیوم تنیس همراه با تشویق واقعا لذتبخش است هر چند که من امروز بازی را باختم ولی هنوز خوشحال بودم که میشنیدم جمعیت مرا تشویق میکند. شگفت انگیزاست .درباره آسیب دیدگی گفت: بعد از بازی با بغداتیس کمی مشکل داشتم اما رفع شد. در پایان سومین ست در پای راستم یک احساسی داشتم....در آن لحظه من میدانستم درحال تخلیه انرژی هستم اگر مجبور باشم مسابقه طولانی با او بازی کنم و در تقلا باشم. من باید گیمم را تغییر میدادم زیرا دیگر نمیتوانستم هجومی باشم و همچنین نمیتوانستم از فورهندهایم خوب بهره ببرم. آسان نبود. در مورد اینکه در چهارمین ست لیزخوردگفت: تنهامشکلی که من اکنون حس میکنم خسته ومرده هستم. درباره اینکه از راجر فدرر درباره آن گیم ماراتون مانند(گیم 21دقیقه ایی ست پنجم)پیامی دریافت کرده است گفت: پیامهایم را هنوز چک نکرده ام مطمئنا راجر اولین نفری است که وقتی من خوب بازی میکنم پیام میدهد. او اولین نفر قبل و بعد از مسابقه است که بمن پیام میدهد(لبخند) . درباره آن گیم هم خسته و مرده بودم اما تلاش میکردم و میجنگیدم که با او تا آخر شانه به شانه بمانم.
(ترجمه و تنظیم توسط آقای علیپور عزیز)

|
|
|