نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
آیا بازیکن دیگه ای می تونه افتخارات فدرر رو تکرار کنه؟ فقط گذر زمان می تونه به ما بگه که آره یا نه، ولی تا اون موقع هنوز فدرر اسطوره اس، چون نه با اما و اگرها، بلکه با استناد به رکوردهاش فدرر پرافتخارترین بازیکن مرد تاریخ تنیس به حساب میاد.
|
داداش منم احترام میزارم به 17 گرند اسلمی که گرفته شکی نیست که یکی از خوبا بوده که تونسته 17 گرند بگیره اما طرفداراش بگن اسطوره که قرار نیست اسطوره باشه :d
خب منم الان میلانی هستم تیمم تو افته ولی میگم میلان بهترینه :d این یه حرف تعصبیه که خیلی وقتا میتونه اشتباه باشه :d
ممکنه نادال به این رکورد برسه ممکنه نرسه ، شاید یکی بیاد 30 تا گرند بگیره یا اصلا کسی نتونه ، چیزی قابل پیش بینی نیست ولی همون اسطوره به قول شما از نظر من بهتره تو اوج خداحافظی کنه نه اینکه روز به روز شکست های مفتضحانه بخوره :d
شایدم یکی تو این شرایط با تلاش زیاد برگشت به اوج اما با شناختی که از روحیه راجر دارم بعید میدونم :d شاید مدتی یه بار قهرمانم بشه نادال و ماری و نوله رو هم شکست بده ولی
دیگه از اینجا به بعد هرچی بمونه مضراتش بیشتر از ثمراتشه ( البته بازم بگم این نظر منه و شاید طرفداراش بگن برمیگرده به اوج و... ) :d
ولی خداوکیلیش روحیه اسطوره شدن رو نداره کلا هروقت باید بجنگه برای بردن راحت میبازه و میگه برام متاسف نباشید :d