نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2013, 02:49 AM   #376
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل نادال و ایوانویچ و شاراپووا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط CANDIS نمایش پست ها
حالا بیاین بحثو عوض کنین! من با اونایی که میگن نادال آماده است مخالفم. به نظر من نادال از شروع بازی های مونترال آماده نیست. ارور هاش زیاد شده توپ گیری هاش ضعیف تر شده. با این حال مونترال و سینسی میاد قهرمان میشه! این نشون میده پایه تنیس جهان ضعیفه. به جز 4بیگ بقیه تنیسو جدی نمیگیرن خیلی راحت میان حذف میشن و بعدش دوباره تورنومنت بعدی حذف میشن و ...
چرا باید ایزنری که انقدر آمادست جوکو و دلپو رو میبره بیاد به نادال ناآماده ببازه؟ چرا هیچکی برای بازی با رافا برنامه خاصی نداره و میاد براحتی میبازه؟ ( بجز جوکو ) . همش باید منتظر این باشیم که جوکو بیاد ببرتش؟ الان فکر میکنین روبردو میتونه ببرتش؟ 1 درصد فکرکن! گاسکه میتونه ببرتش؟ عمرا! آخه آماده باشه همرو ببره ما میگیم دمش گرم آخه نا آماده میاد قهرمان میشه آدم حرصش درمیاد از تنیس زده میشه. یعنی تنیس شده فقط نادال. ماری هم نوسانش خیلی بالاست یجا گرند میگیره بعد 5 تا مسترز حذف میشه. فقط امیدمون به جوکوویچه که یکم بدشانسی نیاره راحت میتونه این رافا نا آمادرو ببره.
اخه عزیزه من شما به کسی که بعد از مصدومیت اینهمه قهرمانی میاره میگی نا اماده؟ به کسی نواکو که همین خود شما میگی به انتظارشی تا ببرتش برده (در مونترال) میگی نااماده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش توسط شایان نادال : 09-05-2013 در ساعت 03:11 AM
شایان نادال آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: