رضا جان
بحث مقایسه تنیس با فوتبال نیست و من هم نظرم رو در مورد بی استعدادی گفتم. بدون شک حضور در جمع 100 بازیکن برتر دنیا خودش نیازمند بازی تنیس در سطح خیلی بالایی هستش و بازیکنی که در این سطح بازی می کنه قطعاً بازیکن خیلی خیلی خوبی بوده که تونسته به اینجا برسه، ولی ما هم قرار نیست تنیسورهای اون سطح رو با مبنای بازی خالدان و شاهقلی بسنجیم. یه بازیکن ممکنه در یه دوره ای به سطح بالایی از بازی هم برسه، اما طبق تعریف من از بی استعدادی/استعداد توانایی موندن در اون جایگاهه که نشون می ده بازیکنی استعداد داره یا نه. اگر قرار به اینکه فلانی یه زمانی رنک بالا بود باشه که خوب وزنیاکی هم یه زمانی رنک 1 دنیا بود اما از نظر من جزو بی استعدادترین هاست.
اگه به همین جدول رنکینگ نگاه کنی می بینی که خیلی ها میان و می رن، اما اون افرادی که به طور مستمر می تونن توی اون تاپ 10 یا حتی تاپ 20 بمونن بازیکن هایی هستند که از دید من بهشون می شه گفت بازیکن های با استعداد، چون بازیشون consistency داره و یه روز نمیان طوفانی بازی کنن و روز بعدش بد (البته تکلیف بازیکن های که مصدوم می شن جداست).
یه نمونه از بازیکن با استعداد همین دلپوترویی هستش که تو عکسش رو گذاشتی و اسم کاربریت هم هست، کسی که مصدوم می شه و تا بالای رنک 200 هم می ره، اما دوباره به تاپ 10 بر می گرده. اگه تو این بازیکن و روبردو رو توی یه سطح قرار می دی، من همچین کاری نمی کنم و به یکی می گم با استعداد و به اون یکی بی استعداد.
ویرایش توسط mspayam : 09-04-2013 در ساعت 08:12 AM
|