نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo
|
من با دابل حساب کردم.
در مورد استعداد،مثلا در ورزشی مثل فوتبال کسایی که میرن تو 5 لیگ برتر اروپا بازی می کنن رو
میگن بازیکن های خیلی خوب.حالا اگه از هر لیگ فقط 4 تیم رو تیم های مطرح بدونیم میشه 20
تیم فوتبال مطرح در اروپا که هر کدومشون 11 یار اصلی دارن میشه 220 نفر بازیکن تاپ و
با استعداد.
اونوقت تو تنیس کسی که توی تاپ 5 بوده استعداد نداره؟ خرفته یعنی؟
یارو میره کنکور میده رتبه اش هزار میشه کلی تحویلش میگیرن، اونوقت کسی که در دوران
اوجش، فقط 4 نفر بهتر از اون در دنیا تنیس بازی می کردند، خنگه؟
همین الانشم در سن 31 سالگی با وجود رقیب های جوون تر، فقط 18 نفر تو جهان ازش بهترن.
شما این همه آکادمی ها و باشگاه های سراسر جهانو در نظر بگیر.چند تا تنیسور تو دنیا هستن؟
بوندسلیگای تنیس آلمان فقط 10 تا دسته داره!
مگه میشه استعداد نداشته باشه؟
اگه این طوریه،پس فقط 4 بازیکن برتر رنکینگ استعداد دارن و بقیه بی استعدادن و حتما امثال
انوشا شاهقلی و شاهین خالدان و اشکان شکوفی فلج مغزی هستن.
پ .ن : ببینید چقدر فیلد ضعیف بوده که یه بازیکن بی استعداد رفته بوده تاپ 5 !