نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2013, 12:41 AM   #355
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده، اما دیدن یه سری از پست ها آدم رو به خنده می ندازه مثل همون پستی که توش یکی از دوستان فدرر رو به پرسپولیس تشبیه کرده بود. ظاهراً یه سری آدم ها فقط با تشبیه کردن یه چیز به یه چیز دیگه می تونن بحث کنن که این مساله از دید من کار بیهوده ایه چون باعث می شه تفاوت ها رو نبینیم و روی چندتا شباهت کوچیک تمرکز کنیم. مثلاً در مورد پرسپولیس و فدرر اصلاً یه بازی تیمی چه ربطی به یه بازی انفرادی داره؟ و سوال هایی از این دست زیادن، اما هدف اصلی من این نیست که به این دوستمون بگم بیا به من به جواب بده به هر حال ایشون هم اینطوری فکر می کنه و کسی نمی تونه بهش بگه چرا اینطوری فکر می کنی. ماها فقط نظرمون رو می گیم، دنبال این هم نیستیم که نظرمون رو با پتک تو کله ی کسی فرو کنیم.

اما چیزی که می خواستم بگم همین بحث تفاوت بود. این که این قدر تفاوت آرا هست و تنیسورهای مختلف طرفدار دارن و (حتی تنیسور به نظر من بی استعدادی که در زندگیش یه بار تونسته خوب بازی کنه و از بدبازی کردن فدرر استفاده کنه تا ببره) در خودی خود خیلی ارزشمنده. فکر کنین چقدر بد بود که همه فقط و فقط طرفدار یه تنیسور بودن و سایرین هیچ طرفداری نداشتن. با این حال یه چیزی که من اینجا زیاد می بینم کوچیک کردن تنیسورهای دیگه اس. مثلاً همین بحث هایی که در مورد سرو فدرر و بازنشسته شدنش و همچنین ضربات تاپ اسپین نادال زده می شه. شاید یه چیزی که دوستان بهش توجه نکنن اینه که با این کار پیروزی احتمالی تنیسور محبوبتون در برابر اون تنیسور خاص رو هم بی اعتبار می کنین چون شکست دادن یه بازیکن ضعیف که افتخاری نداره.

خطاب به دوستان فدرری هم باید بگم با توجه به موج بی سابقه ی پست های هیترها که این چند روز فوروم رو پر کرده شاید بهترین راه این باشه که اون پست ها رو دو سه کلمه ی اولش رو بخونین و وقتی دیدین که از همون پست های هیتریه بی خیالش بشین و پست بعدی رو بخونین، خوندن و جواب دادن به اون پست ها چیزی بیشتر از هدر دادن وقت نیست.

امروز هم کاپیتان یوژنی تونست لیتون هیوییت رو متوقف کنه، بازی دیدنی ای بود. ماکارووا هم در برابر لی نا تسلیم شد. البته انتظاری بیش از این هم ازش نبود. همون که رادونشکا رو زد برای ما کافیه. نمی دونم کسی بازی رو دید یا نه ولی رادوانشکا 4 -0 جلو بود و همه فکر می کردن که ست اول رو برده ولی ماکارووا با یه برگشت استثنایی 8 تا گیم بعدی رو پشت سر هم برد و بعد هم توی همون ست دوم حساب رادوانشکا رو کف دستش گذاشت. اشک رادونشک در اومده.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: