نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2013, 03:00 PM   #334
novak djokovich
Member

آواتار novak djokovich

پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic juan martin vika

نقل قول:
نوشته اصلی توسط moris نمایش پست ها
جالبه فعالیت نکردن اکثر نواکیون سایت همزمان بوده !! نکته این هستش.از زمان رولند یه سری رفتن از زمان ویمبی هم که تقریبا پاکسازی کامل انجام شد !!! (دم ماری گرم)
کسی مشکلی با فعالیت نکردن و رفتن شماها نداره اما اینکه طلب کار باشید از دیگران و رفتار غلط خودتون رو بندازید تقصیر دیگران کار درستی نیست.
البته مطمئن هستم با یکی دوتا قهرمانی نواک دوباره مثل مو... و مل... () میریزید تو سایت.الان هم جالبه کم کم پیداتون میشه .آدم شک میکنه یکی خبر میده به اون یکی !!
در مورد پول مانی هم بیشتر من شوخی میکنم اما اگر شما میخواید جدی بگیریش باید بگم مانی سپرده به من.
در مورد قرعه آسون هم 2-3 صفحه اول سایت بحث شد.شما نخونده از سر راه میرسید میگید حرفهای بچه گانه (حسام گفت البته) مشکل خودتون هستش.در مورد قرعه ها هم به نظرم تو هر دو سمت قرعه ها متناسب هست.ایزنر و دلپو هم که حذف شدند و سونگا هم که اصلا شرکت نکرد.یه بردیچ این وسط شاید کمی دردسر ساز باشه.در کل تا کوراتر فکر نکنم upset داشته باشیم واسه بیگ 4.
اگر هم مشکلتون کوارتر هست که دیگه هر کسی میوفتاد سمت شما میگفتید قرعه سخت هست.واسه ما فرق آنجنانی نداشت ماری یا راجر
درباره صحبت این دوستمون هم باید عرض کنم که اصلن نباید به یه چنین صحبتی واکنش نشون داد چونکه پشیزی ارزش نداره
novak djokovich آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: