نمایش پست تنها
قدیمی 09-02-2013, 09:35 PM   #3
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
مرتضی جان خیالت راحت هیچکدوم از طرفدارهای نواک به خاطر باخت نواک در رولند و ویمبلدون نیست که دیگه سایت نمیان. یعنی تو هم یک مدت سایت نمیومدی به خاطر باخت های رافا بود؟ لطفا در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن.

در ضمن هیچکدوم از طرفدارهای نواک به هم خبر نمیدن که بیان سایت یا نیان. مطمئن هم باش اگه نواک قهرمانی بیاره مثل ملخ نمیریزن سایت. مشکل چیزی دیگست.

به هر حال امیدوارم حالا که نواک در این سایت یک نماینده داره بتونه مشکل رو حل کنه. البته بعید هم میدونم چون هیچوقت ندیدم سجاد وارد حاشیه بشه و همیشه محافظ کار بوده.

به هر حال سجاد جان امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون من اگه جای تو بودم یا کاندید نمیشدم یا اگر کاندید میشدم مشکل دوستان نواکی که دیگه به سایت سر نمیزنن رو حل میکردم و خودم از تک تکشون دعوت میکردم که دوباره فعالیتشون رو در سایت شروع کنن.
من نمیومدم عوضش نیما یا مانی یا ... میومدن.همه یه دفعه غیبشون نمیزد.در مورد چیزی که واضح و آشکار هست بهتره الکی دلیل نیاری.
شما هم اگر خیلی طرفدار سجاد بودید حداقل میومدید یه رای بهش میدادید.اکثر اونهایی که فقط تو تاپیک نواک نواک میکردن و حقمون حقمون میکردن نیومدن بهش رای بدن.پس انتظار نداشته باش مشکلی هم ازتون حل بشه.
اون حسام هم که رای داد خیلی لطف داشت به سایت . آقا میاد میگه به شدت از سایت بدم اومده ولی به سجاد رای میدم !!!!! بعد میاد اینجا میگه من مشکل دارم سایت نمیام !!!! (خودتی داداش خودتی)

در هر صورت ادامه نمیدم من دیگه
چون داریم خارج از بحث تاپیک صحبت میکنیم
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: