موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال (US Open 2013)
نمایش پست تنها
09-01-2013, 07:50 PM
#
7
Mohammad
Tech Support
پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pouya
این مغلطه س؟!
دقیقا همینه و کاملا هم میشه. نظرت به طور کلی (= اکثر مواقع ، نه همه مواقع) برام مهمه ولی در این مورد مهم نیس. خیلی مسئله ساده ایه. هیچ کسی نیست که برای من، نظرش در همه جا مهم باشه. اگر کسی هم هست که نظر من براش در تمامی جاها مهمه، کاملا در اشتباه هست از دیدگاه من.
در مورد بحث تشکر ما از پایه اختلاف نظر داریم باهم. از دید من هیچ کسی هم برحق نیست. شما یه تفکر داری، منم یه تفکر دارم. بنابراین در این مورد برام مهم نیست چه نظری داشته باشی و روی تشکرهای من چه اسمی بذاری.
احتمالا به نظر خیلی ها عجیبه ولی من ممکنه از پستی تشکر کنم که تقریبا 100% باهاش مخالفم و دلیل تشکرم مسئله دیگری هست.(در تاپیک مدیران ازین تشکر ها زیاد دارم و نیش کنایه هم زیاد شنیدم که چرا تشکر کردی.) منظورم این پستی که الان روش کلید کردی نیست. یکی ممکنه از اون پست اینجوری برداشت کنه که یعنی "شما خفه شو." من همچین برداشتی ندارم و علاوه بر دلایلی که برای تشکر ازون پست دارم (3 دلیل
) و لزومی نمی بینم بیان کنم، اون پست برام جنبه شوخی داره. یک بار هم یکی از راجری ها یه پست زد من خوشم اومد ازش تشکر کردم. خشایار عزیز در جوابش عکس یکی از بازیکنهاش رو گذاشت که حرکتی مشابه پست نوید داشت، من ازونم خوشم اومد و تشکر کردم. از دید من تناقضی وجود نداره. شاید من به دلیل گذشته پیچیده و تاریکی که داشتم، تعادل روانی ندارم
برعکسش هم خیلی بوده ها! بارها شده خیلی از راجری ها به من گفتن چرا از فلان پست ممد تشکر کردی؟ (در موارد بسیاری با پست خودشون (فارغ ازینکه تشکر زدم براش یا نه) در تضاد کامل بوده)
بسته به فرد سوال کننده
جواب های من این ها بوده :
1. گیر نده.
2. دلم خواست.
3. به تو ربطی نداره.
...
من به تشکرها گیر نمیدم، کسی هم گیر بده اهمیتی نمیدم.
چون این مسئله شخصی شده برای جلوگیری از انحراف تاپیک، در صفحه پروفایل پاسخ این مغاطلات و فرار به همه جهات رو میدم.
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
Maani
,
Mahrooz RF
,
Pouya
Mohammad
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به Mohammad
وب سایت Mohammad
یافتن پست های بیشتر Mohammad