نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2013, 02:55 PM   #273
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
با سلام

در مورد پست نازنین شیرازی و پـیـام عـزیـز :

من کلا روی بازیکنای بالا 23 24 سال که تا الان درخشش چندانی نداشتند سرمایه گذاری نمی کنم ، هر چقدرم هم که پ & پ مناسبی هم داشته باشند بازم ارزش ندارند واسشون وقت بزاری . این کمیلا پارسال بود فکر کنم توی هارد کورت سینسی یا کانادا تونست شیاوونه رو بزنه و بعدشم 2 3 تا بازی خوب دیگه انجام داد و در نهایتش هیچی نشد
دیشب بازی رو ندیدم ولی کلا سبک بازیش قشنگه ، اون چیزی که من ازش دیدم خیلی روون و نرم بازی می کنه و میلش به حمله و والی خیلی زیاده که در تنیس زنان چون کمتر کسی می تونه به این سبک کار کنه می تونه در نوع خودش جالب باشه.
یه چیز دیگه که این روزا زیاد میشنوم اینه که مثلا وقتی استوسور یا کرولاین میبازن میان میگن Upset ایجاد شده ولی از نظر من هیچ کدوم از این بردا Upset نیست. در حال حاضر تنها تنیسور هایی در WTA که شکستشون رو میشه Upset حساب کرد مـــریا ، آزارنکا و ویلیامز هستند باقی بازیکنان به قدری نوسان دارند که هر 2 3 تورنمنت یه بار در مقابل رنک 1000 هم بازی رو وا بدند . اینکه الان یکی میاد کرولاینو میبره اصلا دلیل نمیشه که خیلی بازیکن توانایی باشه . تنیسور های TOP 10 در WTA شدیدا نوسان دارند و باختشون در مراحل ابتدایی گرند اصلا چیز شوک کننده ای نیست . یه نمونه دیگش هم استوسور که به یه بچه 17 18 ساله باخت بعد یارو رفت راند بعد از هانتوچووا خورد و حذف شد.
اهورا جان
اینکه هنوز 21 سالشه و هنوز یکی دوسالی می خواد تا بیاد توی رنج سنی مورد نظر تو. دلیل اصلی این هم که بعد از ویمبی به جایی نرسیده این بوده که طبق گفته ی خودش توی یکی از تورنمنت های بین ویمبی و یو اس اوپن پارسال شونه اش مصدوم می شه و اون به رغم مصدومیت به بازی ادامه می ده. ولی امسال بعد از ویمبی دیگه بازی نکرده بود و تحت درمان بود تا شونه اش خوب بشه و الان که دیگه ظاهراً شونه اش خوب شده و با اینکه این اولین تورنمنتش بعد از ویمبیه، اما از کوالیفاینیگ تا اینجا رو داره تخته گاز میاد و توی 6 بازی قبلیش نتایج آبرومندی گرفته.
حالا باید دید در برابر وینچی چه می کنه، اگه بتونه اینجوری بازی کنه دو سته کلک وینچی رو کنده.

در مورد چیزی که در مورد Upset گفتی هم باهات موافقم. غیر از اون تاپ 3 زن ها، بقیه نوسان های خیلی زیادی دارن مثلاً همون اسکیاوونه یکی دو سال اوج گرفت و رفت تاپ 10 و بعد دوباره برگشت همون پایینایی که قبلاً بود.

اون بچه هه هم که استوسر رو زد، اصلاً سرویس نمی تونست بزنه، هانتوکووا در برابر اون مثل فدرر بود (از لحاظ سرو) در برابر یه بازیکن زیر رنک 50. من مونده ام استوسر چطوری بهش باخت.

خوشبختانه بازیکن باکسمون (ویکا) هنوز ناامید نکرده، باید دید تا کجا می تونه بره امسال.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: