نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2013, 08:08 PM   #222
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط moris نمایش پست ها

پویا خان تحویل بگیر اولین توهین رو یک فدرری با ادبیات بسیار مناسب به کاربر دیگه کرد !!! اونوقت به ما میگن ادبیاتت خوب نیست.حداقل من به شخص توهین نمیکنم اگه کم میارم
اینکه کسی توهین کنه به من هیچ ارتباطی نداره مرتضی جون. در پست قبل هم گفتم هرکس مسئول کارای خودشه. یه نادالی توهین کنه که ما نمیایم یقه شما رو بگیریم

در مورد خودت هم اگه کسی چیزی گفته، از نظر من(به عنوان کاربر، نه مدیر) حرف بیخود و بی ربطی زده. شما علاوه بر اینکه دوست ما هستی، از کاربران بسیار خوب سایت هم هستی.
--------------------------------------------------------------------------------------
اینم بطور کلی میگم (قبلا در اعلانات هم گفتم):

هر موقع توهینی دیدید، اگر در تاپیک بود، از " گزارش پست خلاف " استفاده کنید. اگر در چت باکس بود به بنده یا محمود عزیز یا سجاد عزیز از طریق پیام خصوصی منتقل کنید. طرف مقابل طرفدار هر کسی باشه، ما 3 نفر طبق قوانین در موردش تصمیم می گیریم.

اینم اضافه کنم که انتظار نداشته باشید ما تمام پست ها رو به طور کامل بخونیم. هیچ کس چنین وظیفه ای نداره. وظیفه ما اینه که اگه پستی به عنوان پست خلاف گزارش شد، در موردش تصمیم می گیریم. با توهین مستقیم به کاربر و بازیکن به محض رویت پست به شدت برخورد میشه اما با حرف های کنایه آمیز و ... تا زمانی که پستی گزارش نشه برخوردی صورت نمی گیره. از هر پستی ناراحت شدید گزارش کنید تا در موردش تصمیم گیری بشه و از برخوردهای شخصی جدا خودداری کنید.

سپاس فراوان که که علی رغم اختلاف نظر چه در بحث و چه کل کل، قوانین رو رعایت می کنید.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: