08-30-2013, 06:12 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
من تعریفم رو از ضد تنیس عرض کردم و مطمئنا نظر خودم رو گفتم، ممکنه از نظر بعضی از طرفداران نادال این ضد تنیس نباشه، یا به خاطر تعصبی که دارن از بعضی رفتارهای زشت تنیسورشون چشم پوشی کنن (همین واسه ما هم صادقه، مثلا اینکه راجر تو رولند 2 سال پیش داد زد گفت shut up خیلی هم حال کردم ولی همین کار رو نادال میکرد رقت آور بود واسم! ). به عنوان مثال جالبه که بعضی از طرفداران از تاخیر مسخره نادال در سروهاش دفاع میکنن، در حالی که واضحه، حرکات تکراری و ضایعی که انجام میده در هر سرو، جای دفاع نداره
در مورد این جناب Mohammad که واقعا تعجب میکنم نامزد خردمحورترین عضو سایت هم شده و گیر داده به راکت دست گرفتن! نشانه ای از خرد در حرفای شما دیده نمیشه! جملات "به شما فشار اومده"، "سوختی آب بریز" و "زنگ بزن آتش نشانی" و حرفای چاله میدونی از این قبیل به قول این دوستمون، نشانه ای از خرد نیست.
بازیکنان حرفه ای از مونبال استقبال می کنن، اما نه جلوی نادال، صد بار گفتم بیشتر منظورم بکهند و سطح خاک هست، که نادال وینر نمیخوره و مثل چی همه توپ ها رو بر میگردونه و خیلی هاش هم مونبال میکنه تا بالاخره حریف ارور بده، نمونش همین بازی نواک-نادال رولند امسال، 100 تا رالی این اتفاق پیش اومد.
بحث تکراری و بی نتیجس، اما حداقل باعث میشه بیشتر با اعضای این سایت و مدیران اعظم و ادبیاتشون آشنا شیم.
.
|
|
|