نقل قول:
نوشته اصلی توسط کیارش
ازص اول تااین ص دوکلام حرف حسابی ندیدم .فقط..........
خیلی جالبه طرف داران دوبازیکن اسطوره اینقدربچه گانه کل کل میکنندودراین کری خواندن ناشیانه طرف
مقابل راهیچ میپندارند.
دوست عزیزتنیس لازم نیست بهترین بازیکن باشی تالذت ببری ویانقدکنید.اگرهرورزشی بهترین بازیکن
بهترمیفهمیدحتما"بهترین مربیان ومفسران همانهابودند.دلیل نمیشوداگرمن بازیکن تنیس نیستم زیبایی
تنیس رانبینم ویاخوب بازی کردن رامتوجه نشوم شایدبعضی ازاصطلاحات فنی رشته راندانم اماضربه خوب را
متوجه میشوم چون هرورزشی وبازیکنی چه باپاوچه بادست توپ بزرگ باشدویاکوچک مشت باشدویالگد
اگربه بهترین شیوه ممکن زده شودجذابیت وزیبایی خلق میکندوتماشاگرلذت میبردنمیخواهدشماکارشناس
آن ورزش باشید.تمام هیجان وعشق به ورزش همین است .شمااگرراکت دست گرفتیدمن دنبال توپ دویدم
همانطورشمافوتبال راتماشامیکنیدونظرمیدهیدمن هم تنیس رابیش ازفوتبال نگاه میکنم ونظرمیدهم.
هردوبازیکن بهترین هستندنمیتوانیم به صرف حمایت ازیکی دیگری رانفی کنیم.
مگرمیتوان بخاطررنک 7فعلی افتخارات ورکوردهای راجررازیرسوال برد.
یاکسی که دراوج پادشاهی راجرکه دیگه تنیس داشت کسل کننده میشدچون همش راجربرنده بود
ولذت واوج ورزش دربردوباخت است)یکی پیداشدودرمیان بهت همگان از تختش پایین کشیدشمابگید
توپ هوامیکندتازه شماچقدرطرفدارهای مضرهستیدچون هرچقدرحریفت راضعیف نشان دهیدارزش
بازیکن خودراپایین میاورید.پس اسطوره شماتاجش رابه یه توپ هواکن واگذارکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پستی دیگردلیل انتخاب بازیکن موردعلاقه ام رامیگم........
|
دوست عزیز ضمن سپاس از نکات خوبی که در پستت مطرح کردی در مورد اونجاهایی که خطاب به من بود باید عرض کنم.
من نگفتم کسی باید در مورد تنیس صحبت کند که بازیکن خوبی باشد، هرگز! من هودم اصلا بازیکن خوبی نیستم، ولی وقتی با ورزش تنیس به صورت عملی برخورد داشته باشی نظراتت خیلی خیلی منطقی تر و فنی تر میشه، لازم نیست بازیکن خوبی بشی، ولی دو بار راکت دستت بگیری، ارزش سرویس های ایس 150 کیلومتری راجر از جوس کورت که به صورت واید زده میشه رو میفهمی و متوجه میشی که الکی نیست، نمیای بگی راجر مفت پوینت میگیره، اگه این سرویس رو نداشتا!! (مثلا من خودم قبلا خیلی وقتهت اینطوری فک میکردم)
یا در مورد رافا! دوستان احتمالا چون از فوتبال اومدن سراغ تنیس و به صورت تفریحی تنیس نگاه میکنن، چون اونجا ارتفاع زیاد توپ مسخره میشه، فکر کردن تنیس هم همینه و هر توپی که ارتفاع میگیره مونبالینگه و باید مسخره کنن! ولی اگه راکت که دستشون هیچ! از کنار کورت رد شده بودن با چهار تا بازیکن حرف زده بودند، میفهمیدن که نه بابا داستان چیز دیگه ایه! اصن این دوستان نمیدونن در تنیس حرفه ای بازیکن از توپ مونبال استقبال میکنه میره پشت توپ ستاپ میکنه بنگ یه وینر خوشگل میزنه گوشه زمین، مگه مسابقات آدینه ایرانه؟ یا به قول فرمایش شما مگه فدرر کم کسیه که به کسی که توپ رو هوا میکنه ببازه.
البته من از هر 20 بار که این اظهارات از روی فشار زده میشه یکی دو بارشو خودم رو ملزم میدونم بیام جواب بدم که برای دوستان تازه وارد بدآموزی نداشته باشه!
با سپاس