نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2013, 11:46 AM   #6
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

من به عنوان یه بی طرف نظرم اینه و بحثیم با کسی ندارم پس لطفا با من بحث نکنیداز نظر من اون زمان واقعا فیلد ضعیف بوده و کسانی هم که منکرش میشند بخاطر ذوب شدگیشونه.ولی فدرر افتخاراتش بخاطر این مسئله نیست.افتخارات راجر بخاطر توانایی بالا و قدرت زیادش بوده و بنظرم اگه تو زمانهای دیگری هم بود باز حالا نه همش ولی بیشتر افتخاراتش رو تکرار میکرد.ولی دلیل فیلد قوی الان چیه؟بلاشک فدرر.اگر فیلد الان قوی شده بخاطر سطح بالایی بود که فدرر از خودش نشون داد.وقتی که امثال هیوئیت و نلبی و سافین و رادیک و ...نمی تونستند جلو فدرر خودی نشون بدند سایر بازیکنها به فکر چاره افتادند و نتیجش نادال و بقیه بوده.نمونه دیگرش داوید فرر هست که تو سن تقریبا نزول تنیسش داره بهترین نتایج عمرشو میگیره چونکه بخاطر وجود فدرر بازیشو ارتقاء داده.اگر الان داریم تنیس با کیفیتی رو میبینیم بخاطر فدرر هستش.
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: