نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2013, 11:19 AM   #206
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

خب پست ها رو مطالعه کردیم تکرار مکرات بود ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که چرا یسری دوستان

نادالی پس از 2 قهرمانی اخیر بازیکن محبوبشون میان جوگیر میشن و میخوان راجر و افتخاراتش رو زیر

سوال ببرن؟!! آخه چه ربطی داره؟ اگه ما میخواستیم بعد هر قهرمانی راجر جوگیر بشیم و به این و اون گیر

بدیم که باید یک دهه تو جو میموندیم! به قول دوستمون (The King) لوث کردن که کاری نداره . مثلا من

همین دوتورنمنت اخیری رو که رافا برد رو زیر سوال میرم:

تورنمنت ها در حالی برگزار شد که در مورد راجر وضعیت مشخصه، توی مونترال که شرکت نکرد و توی سینسیناتی هم مثل بقیه ایام سال 2013 سایه ای از فدرر کبیر رو شاهد بودیم.

در مورد نوله که خب پس از استرالیای امسال به سطحی زیر 50% نوله ی 2011-2012 رسیده و البته بیشتر تمرکزش رو گرنداست.(برای این منظور نگاهی بندازین به فینال یو اس 2011 و سطح بازی نوله رو مقابل بازی فوق العاده رافا که بنظر من بهترین بازی سالهای اخیر رافا توی هارد کورت بوده، ببینید و مقایسه کنید با نیمه نهایی مونترال امسال!)

اندی هم تقریبا 2 سالی میشه که برخلاف سالهای قبلش که تمام مسترزها رو با قدرت میرفت و عناوین زیادی رو گرفت، تمام قدرتشو میزاره روی گرندها (کاری که راجر سالهای قبل میکرد)و خب نتیجشم با دو قهرمانی گرفته.

توی این شرایط علی موند و حوضش! رافا موند بقیه تور که "چپرچلاق" تلقی می شوند! و دو قهرمانی بدون دردسر!! و البته فرصتی شد برای امثال رائونیچ و ایزنز که جلوی هموطنانشون تا روز آخر توی کورت باشن!

این بود انشای(لوث کردن) من.
pouriya.alex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: