خب پست ها رو مطالعه کردیم تکرار مکرات بود ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که چرا یسری دوستان
نادالی پس از 2 قهرمانی اخیر بازیکن محبوبشون میان جوگیر میشن و میخوان راجر و افتخاراتش رو زیر
سوال ببرن؟!! آخه چه ربطی داره؟ اگه ما میخواستیم بعد هر قهرمانی راجر جوگیر بشیم و به این و اون گیر
بدیم که باید یک دهه تو جو میموندیم! به قول دوستمون (The King) لوث کردن که کاری نداره . مثلا من
همین دوتورنمنت اخیری رو که رافا برد رو زیر سوال میرم:
تورنمنت ها در حالی برگزار شد که در مورد راجر وضعیت مشخصه، توی مونترال که شرکت نکرد و توی سینسیناتی هم مثل بقیه ایام سال 2013 سایه ای از فدرر کبیر رو شاهد بودیم.
در مورد نوله که خب پس از استرالیای امسال به سطحی زیر 50% نوله ی 2011-2012 رسیده و البته بیشتر تمرکزش رو گرنداست.(برای این منظور نگاهی بندازین به فینال یو اس 2011 و سطح بازی نوله رو مقابل بازی فوق العاده رافا که بنظر من بهترین بازی سالهای اخیر رافا توی هارد کورت بوده، ببینید و مقایسه کنید با نیمه نهایی مونترال امسال!)
اندی هم تقریبا 2 سالی میشه که برخلاف سالهای قبلش که تمام مسترزها رو با قدرت میرفت و عناوین زیادی رو گرفت، تمام قدرتشو میزاره روی گرندها (کاری که راجر سالهای قبل میکرد)و خب نتیجشم با دو قهرمانی گرفته.
توی این شرایط علی موند و حوضش! رافا موند بقیه تور که "چپرچلاق" تلقی می شوند! و دو قهرمانی بدون دردسر!! و البته فرصتی شد برای امثال رائونیچ و ایزنز که جلوی هموطنانشون تا روز آخر توی کورت باشن!
این بود انشای(لوث کردن) من.
|