نمایش پست تنها
قدیمی 08-29-2013, 09:22 PM   #180
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

دنبال چیزی نیستم من مجتبی جون. اگه تو اون قسمت هایی که بلدم، اشتباهی ببینم میگم.

این سامان خیلی زرنگه، هنوز مونده بشناسینش
طبق معمول دور اول مسابقه ستاره بود، اومد سایت. رو فرم هم بود گفت یه تیری هم اینجا در کنیم. بعدم رفت دنبالش زن و بچه ش. الانم اومده بود دور 2 شرکت کنه، یه سری هم اینجا زد و دید به به!! آتیشه شعله ور شده. الانم داره پیش خودش میخنده من از وقتی اینجا عضو هستم ، در این مورد و موارد مشابه چندین بار به صورت مختصر و یک بار به طور مفصل در تاپیکی که به هیچ عنوان ربطی به این موضوع نداشت، بحث کردم. (البته اونجا طراح عملیات سامان نبود ) گول این بازیها رو نمی خورم که هر چندوقت یه بار بیام یه سری حرف رو تکرار کنم. به همون چند جمله که همینجا گفتم اکتفا می کنم. پست بالاییم هم دلیلش رو گفتم و نیازی نیست دوباره توضیح بدم. وارد بحثتون نشدم که خللی توش وارد کنم. می تونید با قدرت ادامه بدید، ماهم استفاده می کنیم. این بحثم الان بین طرفین تقریبا 180 درجه تفاوت دیدگاه هست و تا آخر عمر هم به نتیجه نمی رسه. البته نکات مثبت داره که مهمترینش از دید من اینه که همه کاربرا علی رغم اختلاف نظر، احترام همدیگه رو نگه داشتن که من از طرف هیئت نظارت از همه تشکر می کنم.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: