08-29-2013, 08:22 PM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr
سلام دوست عزیز
من نظرم کاملا با شما فرق داره به نظرم بهترین دوره تاریخ تنیس 2000 تا 2010 بود دقیقا زمان اوج فدرر. هیوئیت/سافین/رادیک اینا ضعیف بودن  حالا من یه لیست از زمان فدرر بهت میگم خودت قضاوت کن. رادیک/نعلبندیان/هیوئیت/سافین/داویدنکو/اغاسی/هنمن/کاناس/مویا/فررو/بلیک/کوریا/گونزالس/کورتن/کافیلنیکو/ریوس/کوستا/روبردو/گائودیو/گروژان/سمپراس (سال های اخرش)/هاس/لیوبیچیچ/و خیلی های دیگه که میشه اسمشون رو گفت. این تنیسور ها هر کدومشون سبک خاص خودشون رو داشتن به نظرم دیگه 2000 تا 2010 تکرار نمیشه. الان من روحیم خیلی خراب شده چون دیگه کم کم دارن تنیسورهای زمان من خداحافظی میکنن یک عمر با این بازیکنها زندگی کردم خیلی رو این بازیکنها حساسم. البته اینم بگم که خود نادال هم تنیسور قدیمی حساب میشه و خیلی از این بازیکنها رقیب اصلی نادال هم بودن.
|
خب اون دیگه ب احساس شوما برمیگرده که دوسشون دارید
از بین این بازیکنا فقط نعلبندیان و کوریا(در سطح خاک) بازیکنای قابلی بودن و کچلنکو.
حال بماند که کچل خوراک فدرر بود. بقیه سیاهی لشکرن!
بعد بازه زمانی ما از سال 2003 ب بعده که امسال سمپراس و اگسی سال های آخر بازیشون بوده
شوما از اون دوره، ی بازیکن در نصف سطح و لول نواک 2011 برام مثال بزن
خب منم چند تا اسم میبرم از بازیکنای این دوره زمونه
جوکوویچ،موری، دل پوترو، توماس بردیک، داوود فرر، جو سونگا...
کلا سطح تنیس الان بسیار بالاتر از اون زموناس
الان بازی بین تاپ 30 بسیار نزدیک تره
اون موقع رقابت بیشتر بین 5 6 نفر بالای رنکینگ بوده
|
|
|