نمایش پست تنها
قدیمی 08-28-2013, 07:52 PM   #10
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger_federer1989 نمایش پست ها
نمونش همون خود من که قبل از فینال استرالیا2009،شدیدا از فدرر متنفر بودم ،ولی بعد از باخت تو اون بازی و دیدن اشک های اسطوره تازه فهمیدم فدرر کیه!!!من مطمئنم اون اشک ها تعصب فدرر روی طرفدارانش رو نشون میده که همراه طرفداراش اونم از ته دل ناراحته!!! اما رافا و جوکوویچ تا حالا شده اصن به خاطر باخت تو یه بازی خم به ابرو بیارن و با طرفدارانشون هم دردی کنن؟!!!!
اون گریه ها که آبرو ریزی بود، من همون موقع چند تا فروم خارجی رو قبل عضویت اینجا نگاه میکردم
اکثرا انتقاد شده بود از اشک ریختن های راجر
اون اشک ها ب خاطر این بود که رکورد سمپراس رو نتونسته بود بزنه و ب خودش اطمینان نداشت و فک میکرد دیگه نمیتونه
حتما اشک های فدرر نماد محبوبیتش شده و چون رافا و نواک اشک نریختن پس بازیکن دوست داشتنی نیستن، ترکوندی با این استدلال هات
رافا هم اشک ریخته بعد باخت ویمبی 2007 که مستخق قهرمانی بود ولی داخل کورت نه
چون واقعا اون اشک ریختن های فدرر بچه گونه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger_federer1989 نمایش پست ها
باز طرفدارای نادال کم آوردن و بچه بازیشون گل کرد....
ی سوال دارم ازت
سبک بازی رافا ضد تنیسه یا نه؟ی کلمه اس جوابش
کی کم آورد چی کم آورد!
اینکه ممد جواد میگه رافا ضد تنیسه ، اوج کینه و تنفر ناراحتی ایشون از رافا و اینکه رافا در زمان های مناسب ضربات کاری ب راجر زده رو میرسونه
بله ما در مقابل اینجور نظرات واقعا کم میاریم
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: