نقل قول:
عزیزم اتفاق افتاده نیاز نیس فشار بیارید و تصور کنید اینجوری!
استرالیا 2009 و ویمبلدون 2088 دقیقا در همون زمان 27 سالگی راجر بوده
اگه هم منظورت سطح هارد سریع و سینسی ه که رافا کلا تو این سطح اگه هم ببره به سختی خواهد برد حتی اگه راجر 40 سالش باشه.این سطح و چمن سطوحی هستن که رافا فوق العاده باید انرژی و تمرکز بیشتری داشته باشه تا بتوه ببره!
|
عزیزم من مثال زدم عدد 27 رو...شما نیازی نیست برید آمار بازی های فدالی که راجر 27 سالش بوده رو بذارید...بنده منظورم این بود که در اون دوران چپل چلاغ(!) که شما ازش صجبت می کنید و به اصطلاح اعتقاد دارید بازیکنی نبوده ؛ اگر شما هم می بودید راهی از پیش نمی بردید...
خب پس چمن که هیچی ؛ سطح هارد سریعم که هیچی ؛ سینسی هم که هیچی...الان من رو خاک بحث کنم با شما؟!!...عجیبا غریبا...نه عزیزم همه ی ما کاملا می دونیم که بازیکنتون سلطان بی چون و چرای معقوله ی خاک هستش...این یکی واضجه...اگر این هم نبود که دیگه کلا محلی از اعراب نبود برای بازیکنتون...
یکی از دوستای عزیزم مطلب جالبی گفت:
الان نادال هم جزو چپر چلاقا حساب میشه یا نه ؟ چون خودشم از 2005 بوده که راجر قبل از اون 4 تا گرنداسلم برده بود که دوتاش هم تو ویمبلدون بود ،اینکه نادال چرا دیر به پیک رسیده دیگه مشکل فدرر نیست و بحث پیک رو دیگه واردش نمیشم چون سلیقه ایه دیگه، هرکسی هرجا شاخ بود پیکش بوده اگه شاخ نبوده به پیکش نرسیده بوده ، حالا اگه این پیک رافاتون رو از 2006 که به فینال ویمبی رسید در نظر بگیرم تا استرالیای 2010 که بعدش دیگه راجر افت کرد از 17 فینال ممکن راجر فدرر به 16 تاش رسید..
نقل قول:
خب این پستت کاملا متناقض با پست قبلیت چون شما تو پست قبلیت گفتی ، به جرات میتونم بگم که هیچ هوادار فدرری تو کره خاکی بخاطر جام و گرند نیومده سمت فدرر که خب این کاملا اشتباه نه فقط فدرر تو هر بازیکنی افتخار و جام خیلی مهمه ، همه چیز نیست ولی یه نکته کاملا مهم تو جذب طرفدار.
در ضمن اینجا تایپک بحث و تبادل نظر و من میتونم در مورد هر چیزی نظرم بدم همینطور که شما میتونی
|
نه دوست عزیز ؛ هیچ تناقضی نیست ؛ شما بد برداشت کردی...من الان هم می گم هیچ طرفدار راجر فقط به خاطر گرند و جام طرفدارش نشده و اتفاقا گرند و جام در اولویت دوم براش قرار داره و فاکتور های دیگه ی راجر خیلی براش پر رنگ تره...خیلی ساده و پیش پا افتاده هست این موضوع...یه سر به همین جامعه آماری این فروم بزن ؛ خیلی واضحه عزیزم...
نقل قول:
در ضمن اینجا تایپک بحث و تبادل نظر و من میتونم در مورد هر چیزی نظرم بدم همینطور که شما میتونی
|
باشه ؛ شما اگه اصرار داری دوست عزیزم که سخنگوی هوادارای راجر فدرر باشی هیچ مساله ای نیست ؛ سخنگو باشید ؛ اما این چیزی رو عوض نمی کنه...
ویرایش توسط roger 4 ever : 08-28-2013 در ساعت 12:12 PM
|