دقیقا همینطوره که میگید.من چون ذوب شده رافا هستم واسم مهم نیست.اون کسی هم که میره استادیوم 100% میدونه رافا تایم سروش بیشتره پس میونه نره !!! البته بعدش به هرکسی بگه من به خاطر این موضوع نرفتم بازی رافا رو نگاه کنم بیشتر خودش رو مسخره نشون میده.
اگر همچین رفتاری برای شما زننده هستش میتونید نگاه نکنید.خوشبختانه راجر هم در بعضی مواقع عجله هاش خیلی رو مخه.مثلا زمانی که داور هنوز اعلام تایم نکرده از رو صندلی بلند میشه و میاد وسط زمین !!!!
من دارم میگم شما نگاه کنی میفهمی که در بعضی مواقع راجر هست که داره سریع بازی میکنه .شما بازی هاش با غیر از نادال و نوله رو هم نگاه کنید از حریف باز سریعتر آماده سرو میشه.
یادمه یه فدرری موقع اون بازی معروف و طولانی رافا و نوله تو فینال AO اومده بود میگفت من از بازی خوشم نیومد چون بازی طولانی بود !!!!!!! خب میخاره که نگاه میکنی ؟؟؟
قهر کنه بره بهتر از اینه که نقش هویج رو تو اتحادیه بازیکنان داشته باشه !!! نه اعتراضی نه نظری !!! البته مشخصه که از کجا آب میخوره.
شما هم امیدوار نباش که اگر قرار بود کامل اجرا بشه بعد از یک سال شده بود.[/QUOTE]
عزیزم شما طرفدار نادالین یا هیتر فدرر؟اگه کل مجموعه پستاتون ببینین 70درصدش تخریب فدرره. بیچاره رافا که بیشتر طرفداراش بخاطر هیتری فدرر طرفدارش شدن و یکی نیست بخاطر خودش دوستدارش باشه.
کلا تو این سایت بعضی از طرفداران رافا یک سری باورهای عجیب و غریب دارند که تو هیچ سایت یا فوروم دیگه ای نمونش پیدا نمیشه قبلا مهمترینش این بود که میگفتند رافا سرویس زدن بلد نیست و بهش افتخار میکردند (توضیح: به تائید تقریبا همه تنیسورها سرویس فنی ترین ضربه تو تنیسه) تازگیها هم به تاخیر تو زدن سرویس رافا افتخار میکنند ، به حق چیزای ندیده و نشنیده.
|