نمایش پست تنها
قدیمی 08-24-2013, 05:08 PM   #43
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjrs نمایش پست ها
عرض کردم برادر، محدودیت زمانی برای شمای نوعی که ذوب شده نادال هستی معنی نداره، راستش ما آنچنان علاقه ای نداریم که بین هر پوینت، 30 ثانیه انواع و اقسام کارای جالبی که نادال انجام میده رو نگاه کنیم. مطمئنا واسه تماشاگر بی طرف تنیس که اومده تنیس نگاه کنه هم اصلا خوشایند نیست.
در مورد داورا که من هم نظرم رو گفتم، امیدوارم جراتش رو پیدا کنن داورا، یه دو تا اخطار دوم رو پوینت های حساس بگیرن حساب کار دستشون میاد، البته آقای شما بعید نیست قهر کنه و یه دفعه بگه "من دیگه بازی نمی کنم!" و بره بشینه تو جایگاهش، نمونش WTF 2011 یا 2010 یادم نیست.
این قسمت حرفت هم کاملا بی ربطه و جوابی ندارم!
در مورد سینسی هم کاملا درست میگید، توپا کلا دست توپ جمع کنای سمت فدرر بود، احتکار کرده بودن توپها رو، وگرنه میانگین تایم بین پوینت نادال 15 ثانیه به پایین بود!

به هرحال امیدوارم قانون 20 ثانیه، به استثنای یعد پوینت هایی که رالی طولانی دارند، به دقت اجرا شه

.
دقیقا همینطوره که میگید.من چون ذوب شده رافا هستم واسم مهم نیست.اون کسی هم که میره استادیوم 100% میدونه رافا تایم سروش بیشتره پس میونه نره !!! البته بعدش به هرکسی بگه من به خاطر این موضوع نرفتم بازی رافا رو نگاه کنم بیشتر خودش رو مسخره نشون میده.
اگر همچین رفتاری برای شما زننده هستش میتونید نگاه نکنید.خوشبختانه راجر هم در بعضی مواقع عجله هاش خیلی رو مخه.مثلا زمانی که داور هنوز اعلام تایم نکرده از رو صندلی بلند میشه و میاد وسط زمین !!!!
من دارم میگم شما نگاه کنی میفهمی که در بعضی مواقع راجر هست که داره سریع بازی میکنه .شما بازی هاش با غیر از نادال و نوله رو هم نگاه کنید از حریف باز سریعتر آماده سرو میشه.
یادمه یه فدرری موقع اون بازی معروف و طولانی رافا و نوله تو فینال AO اومده بود میگفت من از بازی خوشم نیومد چون بازی طولانی بود !!!!!!! خب میخاره که نگاه میکنی ؟؟؟
قهر کنه بره بهتر از اینه که نقش هویج رو تو اتحادیه بازیکنان داشته باشه !!! نه اعتراضی نه نظری !!! البته مشخصه که از کجا آب میخوره.
شما هم امیدوار نباش که اگر قرار بود کامل اجرا بشه بعد از یک سال شده بود.
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: