08-05-2013, 03:09 AM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad n j
خیلی ممنون. مرسی. بین این 2 تا زه چه فرقیه؟؟؟ بعدش اینکه پاور اسپینن یا کنترلیه یا هر دوشو داره؟؟؟ من یه زهی میخوام که علاوه بر اینکه خود راکتم اسپین خوبی میده.زه هم اسپین خوبی بده و بتونم بیشترین اسپینو به توپ بدم. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم دوست عزیز. مرسی از وقتی که میزاری. 
|
سلام
تفاوت زه ها ی 4G و 4GS در این هستش که زه دومی برای اسپین بیشتر طراحی و تولید شده. در مورد اینکه کدوم زه بیشترین اسپین رو به توپ می ده نظرات مختلفی هست، ولی طبق تجربه ی خود من این 4 تا زه اسپین ضربه ها رو به مقدار محسوسی افزایش می دن:
Babolat RPM Blast
Luxilon Big Banger Alu Power Rough
Volkl Cyclone
Signum Pro Poly Plasma Hextrem
الان هم دارم با زه Dunlop Black Widow بازی می کنم که اون هم خوبه ولی از نظر اسپین به اندازه ی اون 4 تای بالایی نیست. هر چقدر هم زه نازکتر باشه باز به نظر من بهتره. زه Babolat Pro Hurricane Tour هم جزو زه های محبوب برای اسپین هستش اما من اون ورژن معمولیش یعنی Babolat Pro Hurricane رو ترجیح می دم. این زه اصلی بازیکنای سطح بالای کلاب ما هستش و تقریباً همشون از BPH استفاده می کنن.
شما بهتره از همون زهی که الان استفاده می کنی بعد از خریدن راکتت هم استفاده کنی تا یکباره هر دوتاشون رو عوض نکرده باشی. بعد از چند هفته که به راکتت عادت کردی، اگه دیدی بازم نیاز به اسپین بیشتر داری می تونی از همون زه هایی که اون بالا گفتم استفاده کنی. البته با توجه به ویدیوهایی که من از این راکت دیدم و ریویوهایی که در موردش هست، شک دارم به زهی که اسپین بیشتری به ضربه هات بده نیاز داشته باشی.
همچنین برای اینکه ببینی سایر بازیکن ها به نظرشون چه زهی از لحاظ اسپین و قدرت و دوام چی بوده، یه این سایت برو و ببین اون ها چه زه هایی رو انتخاب کردن:
http://stringforum.net/string2012.php
|
|
|