08-02-2013, 02:44 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
ایوانوویچ خطاب به مربی : نیازمند یک تغییر اساسی هستم
تنیسور صرب و زن شماره یک اسبق جهان پس از 2 سال همکاری با Nigel Sears اکنون می گوید برای ادامه تابستان نیازی به یک مربی تمام وقت ندارم . او اکنون به همراه پارتنرش Nemanja Konitc ، مربی بدن سازیش Zlatko Novovic و فیزیوتراپش Branko Penic سفر خواهد کرد. او همچنین به زودی در صورت در دسترس بودن آن ها با مربیان آدیداس Sven Groeneveld and Darren Cahill نیز کار خواهد کرد.
" این یه تغییر بزرگ بود اما حس می کنم که اکنون شدیدا به آن نیاز دارم. واقعا نیازمند یک تغییر بودم . اکنون نیاز دارم که یک صدای تازه را بشنوم . "
شماره 17 جهان می گوید لزومی نداشت که در راند 4 رولند گاروس مغلوب آگنیشکا رادوانسکا شوم و یا در راند دوم ویمبلدون به بوچارد بازی را واگذار کنم .یکی از دلایل تغیر همین شکست ها بود.
" این مسابقه ها دشوار و اصلی نبودند. پس از باخت در ویمبلدون واقعا ناامید شدم. این بازی ها در حدی نبودند که من در آنها شکست بخورم. احساس میکنم واقعا نیاز به تغییراتی اساسی دارم. "
تنیسور 25 ساله صرب همچنین می گوید قصد دارد بار دیگر به تا 5 زنان بازگردد و برای قهرمانی در گرند اسلم ها مبارزه کند اما ایوانوویچ چند سالی است که درخشش چندانی ندارد آخرین باری که او توانست به فینال یک گرند اسلم راه پیدا کند در رولند گاروس 2008 بود که در همان مسابقه هم به پیروزی دست پیدا کرد.
او اکنون در مسابقات کارلزبد حاضر است و دیروز موفق شد در دیدار اولش با نتیجه 2-1 از سد دومینیکا سیبولکووا عبور کند.
|
|
|