نمایش پست تنها
قدیمی 07-31-2013, 06:28 PM   #33
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
هر چقدر شما پدر ذوب شدگی سایت از من انتقاد کنی، اطمینانم به راهی که در پیش گرفتم بیشتر میشه.
اینم طبق معمول از "حس سرتاپا کاذب عقل کلی" شماست که از ضمیر بنده هم خبر داری که به چه دلیل چی گفتم چی نگفتم! این چیزا فقط از شما جماعت برمیاد که تکلیف همه را میپیچید و برای همه چیز و همه کس نظریه صادر میکنید!
شگفتا آدم بحث تنیسی با شما میکنه ناخودآگاه پی میبره چرا ما در بعد ملی هم این همه مشکل داریم! واقعا از ماست که بر ماست! تعدد "خود عقل کل" بین!

اتفاقا منم همين نظر را دارم اگه روزي شما هيتر بزرگ سايت در پستي كه من حرف از راجر زدم تشكر كني بايد به صحبت هاي خودم تجديد نظري بكنم .
اتفاقا اين رسم شماست كه برچسب ميزني و نظريه ميدي و از اتفاقات نيافتاده پيش بيني ميكني
و اتفاقا در سطح ملي هم كه ديگه مشخص هست ديگه خودي و نا خودي كردن و خلاف من نبايد بگي يا اگه ميگي پس اشتباه ميكني و بايد يه سرچي بزني ...
يا گير دادن به تشكر زدن ديگران
خوب نظر يكي با تو خلافه و به يكي ديگه نزديكه ، اينقدر هضم اش سخته كه كسي تشكر بزنه خردستيز ناميده ميشه چون خلاف نظرت رو داده ...

ویرایش توسط msh13792 : 07-31-2013 در ساعت 06:34 PM
msh13792 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: