07-23-2013, 01:34 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
سمپراس پادشاه جدیدی در چمن نمی بیند
پیت سمپراس نگران نیست. او معتقد است 7 قهرمانیش در ویمبلدون ( در کنار راجــر فدرر ) به این زودیا شکسته نخواهد شد و اکنون هیچ تنیسوری وجود ندارد که بتواند پادشاهی زمین های چمن را بر عهده بگیرد.
" من نمی دانم شاید در 10 سال آینده کسی بتواند 5 یا 6 ویمبلدون را ببرد . " قهرمان افسانه ای تنیس آمریکا پیت سمپراس در کنفرانس تلفنی روز دوشنبه گفت .
سمپراس که به زودی در مسابقات Rogers Legends Cup به میدان خواهد رفت به همراه راجــر فدرر تنها تنیسور های تاریخ هستند که موفق به 7 قهرمانی در گرند اسلم ویمبلدون شدند. همچنین اندی مـاری امسال برای اولین بار موفق شد قهرمانی این مسابقات را بدست بیارد.
" این بار نوبت ماری بود. این رویداد برای اندی بود و او توانست خوب پیش برود و امسال به مقام قهرمانی دست پیدا کند . او قطعا پتانسیل فتح دوباره یو اس اپن را هم دارد. "
مـاری پس از جوکوویچ در جایگاه دوم قرار دارد ، داوید فرر سوم است ، نادال و فدرر هم به ترتیب در مکان های چهارم و پنجم قرار دارند .
" در 12 ماه گذشته مهم ترین چیز برای من پیشرفت و درخشش اندی ماری بود . " اما او معتقد است در حال حاضر هیچ کس نمی تواند مانند خودش و راجــر فدرر ویمبلدون را فتح کند . " بازی من و راجــر در چمن بسیار .... مسلط و برجسته بود. فکر می کنم ماری و جوکوویچ می توانند ویمبلدون های دیگری را نیز ببرند اما توانایی آن ها در چمن به حدی نیست که رکورد 7 قهرمانی را تکرار کنند. شاید هم من دارم اشتباه می کنم "
علی رغم شکست در راند دوم امسال اما همچنان فدرر شانس این را دارد که ویمبی بیشتری به کارنامه خود اضافه کند . او پس از این شکست بیکار ننشست و به فکر تعویض راکت افتاد. فدرر هم اکنون از راکت بزرگتری استفاده می کند.
|
|
|