نمایش پست تنها
قدیمی 07-23-2013, 01:34 PM   #380
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

سمپراس پادشاه جدیدی در چمن نمی بیند

پیت سمپراس نگران نیست. او معتقد است 7 قهرمانیش در ویمبلدون ( در کنار راجــر فدرر ) به این زودیا شکسته نخواهد شد و اکنون هیچ تنیسوری وجود ندارد که بتواند پادشاهی زمین های چمن را بر عهده بگیرد.
" من نمی دانم شاید در 10 سال آینده کسی بتواند 5 یا 6 ویمبلدون را ببرد . " قهرمان افسانه ای تنیس آمریکا پیت سمپراس در کنفرانس تلفنی روز دوشنبه گفت .
سمپراس که به زودی در مسابقات Rogers Legends Cup به میدان خواهد رفت به همراه راجــر فدرر تنها تنیسور های تاریخ هستند که موفق به 7 قهرمانی در گرند اسلم ویمبلدون شدند. همچنین اندی مـاری امسال برای اولین بار موفق شد قهرمانی این مسابقات را بدست بیارد.
" این بار نوبت ماری بود. این رویداد برای اندی بود و او توانست خوب پیش برود و امسال به مقام قهرمانی دست پیدا کند . او قطعا پتانسیل فتح دوباره یو اس اپن را هم دارد. "
مـاری پس از جوکوویچ در جایگاه دوم قرار دارد ، داوید فرر سوم است ، نادال و فدرر هم به ترتیب در مکان های چهارم و پنجم قرار دارند .
" در 12 ماه گذشته مهم ترین چیز برای من پیشرفت و درخشش اندی ماری بود . " اما او معتقد است در حال حاضر هیچ کس نمی تواند مانند خودش و راجــر فدرر ویمبلدون را فتح کند . " بازی من و راجــر در چمن بسیار .... مسلط و برجسته بود. فکر می کنم ماری و جوکوویچ می توانند ویمبلدون های دیگری را نیز ببرند اما توانایی آن ها در چمن به حدی نیست که رکورد 7 قهرمانی را تکرار کنند. شاید هم من دارم اشتباه می کنم "
علی رغم شکست در راند دوم امسال اما همچنان فدرر شانس این را دارد که ویمبی بیشتری به کارنامه خود اضافه کند . او پس از این شکست بیکار ننشست و به فکر تعویض راکت افتاد. فدرر هم اکنون از راکت بزرگتری استفاده می کند.

Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: