نمایش پست تنها
قدیمی 07-20-2013, 02:09 AM   #171
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Najmeh5576 نمایش پست ها
سلام. راكت من بابولات ايرو پرو لايته و زه اون babolat magic force 135/1bl 059c48/1 ميخواستم به من راهنمايي كنيد كه براي چه ضرباتي مناسبه ؟ يه مقدار به من در مورد راكتي كه دستم دارم اطلاعات بدين مطمينا به پيشرفتم كمك ميكنه اگه اشتباه نكنم با تنشن ٥٨ رو راكتم كشيده شده. يه سوال ديگه هم دارم در مورد لرزه گير هست اين لرزه گيرها يي كه تو بازار هست دايم ميفته. فقطً يه دفعه از يه مربي يكي قرض گرفتم كه بنظرم خوب بود مثلثي مانند تمام مشكي و مثل لاستيك بود حالا هر چي ميگردم تو فروشگاها پيداش نميكنم لرزه گير خوب چي ميشناسيد. فعلا به توصيه يه مربي كش ماست بستم بنظرم عمل ميكنه (از صداش ميگم)
مرسي
سلام
زه شما بر اساس اطلاعات خود سایت بابولات برای مبتدی ها و افراد نوآموز مناسبه. ویژگی هاش در همه ی ابعاد غیر از قدرت متوسط به حساب میاد، به این معنی که برای هیچ ضربه ای فوق العاده نیست و برای هیچ ضربه ای هم بد نیست. قدرت این زه به نظر می رسه بیشتر باشه و می تونه در افزایش قدرت ضربه هاتون بهتون کمک کنه.
لرزه گیر هم بیشتر به سلیقه ی شخصی بستگی داره، یه عده می بندن، یه عده هم نه. خود من هم از نوار لاستیکی استفاده می کنم چون به نظر من هم بهتر از لرزه گیرهای موجود در بازاره. بعضی از بازیکن های حرفه ای از جمله ماریا شاراپووا هم از همین نوارهای لاستیکی استفاده می کنن.
البته ضربه گیر هم انواع مختلف داره. اگه باز خواستی از ضربه گیرهای موجود در بازار استفاده کنی من Prince Silencer رو توصیه می کنم چون بلند و رشته ای هستش و به هیچ عنوان از راکت نمی افته:

http://www.tennis-warehouse.com/Prin...NCE-SNXTD.html

سوالتون در مورد راکت رو هم در بخش مربوط به راکت یه پست در موردش می ذارم.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: