اول باید به دل پوترو تبریک گفت.واقعا عالی بود.خوب چنگید و مبارزه کرد.اما نواک هم با اینکه ارورهای زیادی داشت خیلی خوب بازی کرد.دوستان نواک رو خوش شانس میدونند .جالبه.نواک ست چهارم به match point چند بار رسید؟توی تایبرک دوبار match point رسید.اونوقت میگید نواک خوش شانسه؟این زمین رو من هیچ وقت بهونه نکردم. اما الن میگم که افتضاحه. به قول چند تا تنیسور اینجا ویمبلدونه و نمیشه اعتراض کرد.اما همه میدونیم که زمینها افتضاحه.نواک هم خوش شانس بوده که مصدوم نشده .ه قدرت بدنیش بالا بوده.اما راجب حرفهای دوسان.اصلا کلا نواک زحمت نمیکشه.فقط شانس داره و شماره یکیش بخاطر شانسشه و .... اصلا بازیکن خوبی نیست و اصلا کامل نیست.راستش منم مثل سروش از دست بعضی رفتارها خسته شدم.من همیشه بازیکنهای دیگه رو بخاطر قدرتشون تحسین کردم.همیشه راجر رو یه اسطوره دونستم و همیشه به عنوان یه قهرمان واقعی از نادال اسم بردم . اما دوستان همیشه افتخارات نواک رو زیر سوال میبرند و توانائیهاش رو زیر سوال. فقط سوالم اینه ، به نظرتون اندی ماری از پس خوان مارتین دل پوترو بر میومد؟من که میگم 3.0 می باخت.راستش دیگه ترجیح میدم سایت نیام.یعنی این تاپیک رو.فقط برای دیدن برنامه بازیها و کانالهای پخش کننده. البته نه اینکه با نبودن من سایت بهم میریزه و بخواهم بگم کسیم .نه. فقط خواستم از همه دوستان حلالیت بطلبم بابت اینکه شاید زمانی حرف درستی نزدم و خوب برخورد نکردم.امیدوارم نواک قهرمان بشه و همه دوستداران نواک لذت ببرند.شاد و سلامت باشید.
|