07-05-2013, 03:26 AM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray
استایل سرویس زدنش اینطوریه خب چه اشکالی داره در مورد فورهند هم بگم که monica sales نیز فورهند دودست میزد خب اشکالش در چیه؟
من کاری به بیرون زمین ندارم چه حرفی میزنه و چی میگه چون طرفدارش که نیستم ولی از بازیش خوشم میاد و خیلی خوب بازی میکنه
|
علیرضا جان، اگه خیلی خوب بازی می کرد که توی گرند اسلم ها دست کم تا کوارتر رو دیگه رو باید می رسید نه اینکه از 2002 تا حالا فقط 6 بار تونسته باشه به کواتر فینال یا بهتر برسه. خودت یه نگاهی به آمار زیر بنداز و اگه باز هم معتقدی این نتایج ضعیف برای کسی که در توصیفش عبارت "خیلی خوب" رو به کار می بری منطقیه، باید بگم تعریفی که من از "خیلی خوب" دارم با تعریف شما فرق داره و معادلش برای من می شه "متوسط رو به ضعیف."
http://en.wikipedia.org/wiki/Marion_...eer_statistics
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002
بابا اينقد اين عليپور رو گندش نكنيد ، آقا مياد از تنيس نيوز و تنيس ترول مطالب رو ترجمه ميكنه ، اونم ترجمه ضعيف و بدون رعايت قواعد انشايي ، بخدا بعضي از بچه هاي سايت نظير پاور ، بابك ، افشين ، مجتبي ، پويا ، اهورا ، محمد ، نيما ٩٣ و بقيه كه ١٠٠٠ برابر كارشناس تر هستند ولي نشون نميدن خودشونو ، بعضيا هم اگه واقعا از سال ٢٠٠٥ تنيس ديده باشن ديگه نياز ندارن برا بازي فردا نظر كسي رو بپرسن .
|
مانی جان
من هم با اینکه یه نفر رو گنده کنیم و بگیم چون فلانی گفته نواک می بره پس حتماً نواک می بره، مخالفم و همچنین نمی گم ترجمه های علیپور بی نقصن، اما هرچی هست اون هم با توجه به توان و دانشی که داری عملاً داره زحمت می کشه و یه سری مطالب رو از این گوشه و اون گوشه جمع می کنه و زحمت ترجمه شون رو می کشه و گاهی هم نظر خودش رو به اونا اضافه می کنه و می ذاره توی فیس بوک، ادعایی هم نداره و به نظر هم آدم منطقی ای میاد. با اینکه یه سری بچه های این سایت سواد و دانششون از علیپور بیشتره ولی هم اصرار و تدوامی که علیپور توی کارش داره باعث می شه آدم تحسینش کنه و در عین حال بحث کردن در مورد نظرهاش در اینجا باعث می شه نظرات یه فرد دیگه رو هم بخونیم و نقد کنیم و بگیم به نظر ما درست هست یا نیست.
در جواب یکی از ایمیل های من که در مورد طرفداری ازش پرسیده بودم این جواب رو داد:
"به نظر من اول باید طر فدار اون ورزش بود بعد نفرات--الان چون صحبت تنیس است منظور من این است که شما اول باید تنیس را دوست داشته باشید وبعدطرفدار باشی--چون کسی که در طرفداری تعصب بخرج میدهد بمحض اینکه تنیسور مورد علاقه اش حذف شود دیگر ان تورنمنت برایش مفهوم ندارد-الان برای طرفداران متعصب نادال وفدرر درهمه جای دنیا ویمبلدون مفهومش را ازدست داده یا خیلی کم ارزش شده چون اینها حذف شدند--اول ورزش مورد نظر وبعد طرفداری-این نظر من است."
در آخر بازم هم تبریک می گم پیروزی سابین رو که واقعاً داره نشون می ده اگه از پس اون فرانسوی آی کیو 175 بربیاد، همه جوره استحقاق قهرمانی رو داشته.
در مورد مرد ها من طبق دیده ها و شنیده هام باید بگم که با نظر علیپور موافقم و اینطور که به نظر میاد نواک داره خیلی خوب بازی می کنه. ولی همونطور که همه مون همیشه دیدیم هیچوقت نمی شه با قطعیت نظر داد.
|
|
|