نگاهی به بازیهای نیمه نهائی ویمبلدون 2013 :
جوکوویچ و دل پوترو :
مرد شماره یک جهان ، نواک جوکویچ در سیزدهمین نیمه نهائیش در یک گرند اسلم و چهارمین حضورش در نیمه نهائی ویمبلدون مبارزه می کند.خوان مارتین دل پوترو ، دومین آرژانتینی است که بعد از دیوید نعلبندیان در سال 2002 ، به نیمه نهائی ویمبلدون رسیده است. 11 ماه پیش ، دل پوترو ، نواک جوکوویچ را در المپیک لندن 2012 در مبارزه بر سر مدال برنز در همین زمین شکست داد.از اون به بعد ، جوکوویچ چهار بازی از 5 بازی بعدیشون رو برنده شد ، اما دل پوترو در آخرین دیدارشون در نیمه نهائی ایندین ولز پیروز شد.جوکوویچ همه سه دیدارشون در نیمه نهائی گرند اسلمها رو با پیروزی پشت سر گذاشته ، یو اس اوپن 2007 ، رولند گاروس 2011 و یو اس اوپن 2012.
جوکوویچ 26 ساله ، انتظار بازی سخت دیگه ای رو داره :
"من توی یهبازی نزدیک ، برنز المپیک رو، بهش اینجا باختم. دل پوترو بازیکن فوق العادیه ، کسیهکه گرند اسلم برده. من براش احترام قائلم. اون با یه مصدومیت ، چند سالیه دست وپنجه نرم میکنه ، اما هر بار قویتر برمیگرده. قد بلنده ، پس از سرویس به عنواناسلحه ای قدرتمند استفاده میکنه و البته فورهندهاش که مخصوص خودشه. این یه نیمهنهائیه . پس هر چی در توانمونه رو میکنیم. هر دومون میخواهیم که برندهباشیم"
.
دل پوتروی 24 ساله ، کسی که با آسیب دیدگی زانو دست به گریبانه، این جملات رو به صحبتهای جوکوویچ اضافه میکنه :
"لازمه که 100 درصد یا 110 درصد در مقابلش آماده باشم .اون شماره یک جهانه و اینجا قهرمان شده .بازی سال پیش در المپیک رو یادم می آد ، در همین زمین ، اما این دفعه قضیه فرق میکنه .سعی میکنم که آماده باشم و بهترین نمایشم رو به اجرا بزارم . از سرویسهای خودم خاطر جمع هستم .خیلی خوش بین هستم.."
در پنج بازی گذشته اشون ، جوکویچ و دل پوترو 54 مورد Ace داشتند و 81 درصد از اولین سرویسهاشون رو تبدیل به امتیاز کردند.جوکوویچ 69 تا از 73 گیم سرویسش رو برنده شده و دل پوترو 73 گیم از 75 گیم سرویسش رو. جوکوویچ به دنبال رسیدن به 11 امین فینالش در یک گرند اسلم است و بدست آوردن دومین قهرمانی ویمبلدونش، پس از قهرمانی در سال 2011 .دل پوترو در سال 2009 گرند اسلم آمریکا رو فتح کرده است.
ماری و یانوویچ :
مرد شماره دو دنیا ، اندی ماری به 13 امین حضورش در نیمه نهائی یک گرند اسلم دست یافت .جرزی یانوویچ ، دارای رنکینگ شماره 22 به اولین نیمه نهائیش در 5 امین تجربه گرند اسلمش رسیده.اونها قبلا دو بار با هم رودر رو شدند .در دیویس کاپ 2009 که ماری برنده شد و نوامبر گذشته که یانوویچ با رهائی از Match point در مسترز پاریس ، 2.1 پیروز شد.
اندی ماری :
"من دوبار باهاش بازی کردم و بازیهاش رو در امسال دنبال کردم.بازی خیلی سختی خواهد بود.فکر میکنم ، اون واقعا قدرتمندانه اینجا بازی میکنه . اون یه بازی سخت در راند چهارم با ملزر داشت ، اما به جز اون ، خیلی مطمئن ظاهر شده. اون یک بازیکن با کلی توانائیه. ریزه کاریها رو خیلی خوب بلده. Drop Shot رو هم خیلی دوست داره .
یانوویچ 22 ساله :
"من سعی میکنم رو بازی خودم تمرکز کنم .اون برای سالهاست که بازیکن ممتازیه. قطعا بازی ساده ای نخواهد بود .من تونستم یکبار در مقابلش سال گذشته پیروز بشم ، پس امیدوارم بار دیگه بتونم اینکار رو انجام بدم.امیدوارم اندی تحت فشار زیادی قرار بگیره."
یانوویچ با 94 تا ACE در این زمینه پیشتازه ، 34 تا بیشتر از اندی در 5 بازی گذشته Ace
داشته. اون 74 تا از 78 گیم سرویسش رو برنده شده و 49 درصد از سرویسهاش برگشت داده
نشده و 83 درصد بریک پوینتهاش رو Svae کرده. ماری هفت بار اینکار رو امسال انجام داده
و 10 بار double fault داشته. ، 16تا کمتر از یانوویچ .ماری 26 ساله میخواهد که به هفتمین
فینالش در یک گرند اسلم برسه.